/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2 -2
    şuanda liseli olduğunuz için bu soruların yanıtını vermeyeceğim. ben yanıt verirsem anlamayacaksınız. çünkü şuanda kafanız karşınızda konuşan insanın ne söylediğine önem veren, düşünen bir kafa değil. şuanda miğfer dibine saldırıya giden bir orc gibi hönkürüyorsunuz. şuanda karşınızdakini yalanlamak ve kendinizi haklı çıkarma modundasınız. daha allahın bizi sınav ettiğini bilmiyor anlamamış. gelmiş diyor ki bence allah bilseydi kendisini bilmemiz için bu iyyyrençç dhünyaYı yArATmhazdhıı xd diyor. sence mi? sence mi? sen düşünebilen bir varlık mısın? sen bilir kişi misin? sen kimsin ulan? güldüm ak hehuehue. ben senin şu konuştuğun şekilde 14 yaşımda konuşuyordum 14 bak iyi bak. 14 yaşımda senin bu yaptığını bende yapıyordum. kadınında sınavları var erkeğinde sınavları var. kadınlarda, erkeklerde, güzel bir karşı cins gördüğü zaman tabiki bakmak isteyebilir ama allah ne diyor? zinaya zütüren her kapıdan uzak dur. yani bakmayacaksın. kadında bakmayacak erkekte. Dışardan bakan pek çok insan için flört, dünyanın en zevkli, en güzel durumu gibi gözükür. Bu imaj özellikle konuyla ilgili filmler sayesinde oluşmuştur. Binlercesi çevrilmiş bu filmlerde flört ilişkileri, insanın ayaklarını yerden kesen, hayatın anldıbının bulunduğu bir tarz olarak gösterilir. Televizyon programları ve filmlerde evlilik dışı cinsel birlikteliklere sıkça yer veriliyor.

    yani islam bu kardeşim. benimde uymadığım zamanlar oluyor evet. şimdi diyeceksin kendin yapmadığın şeyi niye bana söylüyorsun diye. evet kuranda aynı şeyi söylüyor onlar kendileri yapmadıkları şeyleri başkalarına akıl mı veriyorlar gibi bir ayet vardı. ben sana söyliyim yinede sen düşün bunları.

    şunuda düşünebilirsin o zaman kimse kimseye bakmazsa nasıl tanışılacak evleneceğin kişiyi nasıl tanıyacaksın diye. bunuda bir zahmet sen araştır basur olmuşum zaten burada ak.
    ···
   tümünü göster