1. 126.
    +3
    ya olm sosyal yaşam dediğin şey kaldırım taşı üzerinde volta atmak mı? yaş oldu 27 benim. arkadaşlarla sosyal aktivite yapacağım zaman hep kapalı mekandayız biz de; ya bar, cafe, lokanta, ev, stüdyo (amatör olarak müzik yapıyoruz)

    insanlar birbirine daha saygılı olacaksa, herkes üstüne düşeni layıkıyla yapacaksa, kuralların yaptırım gücü cezalar değil bireyin öz saygısı/eğitimi olacaksa, kadın- erkek ilişkileri hayalimizdeki gibi olacaksa varsın dışarıda mangal yapmayı vereyim amk.. en fazla arabaya/otobüse giderken üşürüz o kadar.

    panpa viyanaya ilk gidişimde şubatın başıydı. züt kıllarım dondu bildiğin; yüzüme küçük küçük jilet çarpıyor gibiydi. dedim giberim nereye geldik atalarımız burayı hava şartlarından dolayı niye alamamış anladım dedim kendi kendime. biraz vakit geçirince, sistemlerini; düzenlerini, insanların saygısını vs görünce içim ısındı hep.. ha hayatımın sonuna kadar yurt dışında yaşayamam; aitlik duygusunu bir türlü edinemiyorsun ama yine de "TR giber" kanısına varamam... sezarın hakkı sezara.
    ···
   tümünü göster