/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +102 -58
    2 ay önce bi kızla tanıştım. Kız şişman ama zengindi. aslında çokta çirkin değildi sadece kiloluydu biraz. Sizin kriterleriniz göz önüne alınınca soluksuz skişir.

    Hayatta sevmediğim kızla çıkmam. Menfehat(amklarım o kadar takılacak ne vardı google'dan doğrusuna baktım menfaat mış tamam, bakın kimse görmesin diye değişmiyorum. delikanlı gibi söylüyoum) güdüsüde yoktur bende. Tamamen arkadaş niyetli konuştum. Kız beni acayip beğenmiş ki yani çok oluyor böylr. Neyse Face falan aldım Byağı bi konuştuk ama ben buna sevgili gözyle bakmadığımı üstü kapalı anlattım.

    Bakın amk kahpesine ki diğer arkadaşlarıyla oyun yapmış. Koskoca 24 yaşında, pgibiyatri okuyan kız egen kızlar gibi oyun yaptı bana. işte bu kız intiharlıkmışta, yakında ölebilirmişte. benimle konuşuncada mutlu olduğundan intiharı düşünmüyormuş.

    Ulan merhametli ve aşırı duygusal bi pıç olduğumdan, sıkıla sıkıla kızla konuşuyor ama belli etmiyordum.En güzel esprilerimi ona yapıyor, kafam kadar memelerinin gülücükleri içerisinde sallanmasına sebep oluyordum. Hani para verseniz kimse sizi o kadar mutlu etmez.

    Ben kızı ara ara ihmal ettikçe bunun arkadaşları bana daha bi yazıyor.Yok kız çok kötü oluyor ihmal etme falan. Ulan anasımıyım babasımıyım amk. Bakın beyler benlik duygularımı kenara bırakıpta,ne derler demeden kızla konuşmaya devam ettim. Ortalamanın üstündeyim olm, başka biri olsa bu riski alıp uğraşmazdı.

    Biraz araştırınca kaltağın yalan attığını anladım, anında kibarca sktr ettim. Heryerden engelledim. Arkadaşlarınıda engelledim. Tertemiz çıktım. Arada ulaşmaya çalıştı ama yine kovdum.

    Ulan biz diyoruz ki kız ile erkek arkadaş olsun arada skiş sokuş olmasın, modern toplumlar gibi olalım diyoruz,amk şeytanları bizi çarpmaya çalışıyor.
    ···
   tümünü göster