1. 1.
    +1 -2
    Yapılması gerekenleri şöyle bir sıralayalım;

    sosyalleşmenin temellerini okulda atmak;çok önemli bir unsurdur sıranın en önünde oturarak sosyal olamazsınız. sıranın en arkasıda depresif ders duymayan kendi halinde takılan tiplerindir, orta sıralar en uygun yerdir.

    okul arkadaşlarını kaybetmemeko arkadaşlar nimettir, sizi dısarı cıkartır,siz cıkartırsınız iş gördürürsünüz, sosyal olma yolunda emin adımları atarsınız.

    ikinci cümleye geçebilme özelliğiselam ahmet naberden sonrasını getiremiyorsanız üzgünüm ama siz asosyel olabilirsiniz, mutlaka konu acıcı bir bilgiye sahip olun.

    yeni tanıştıgınız insanları dostluga çevirmeniz herhangi bir ortamda yeni tanıstıgınız insanları sadece facebook'a eklemekle bu iş olmuyor, konusun sohbet edin mutlaka yoksa listede kalabalııgınız olur.

    derneklere kulüplere üye olmakbunun yanına kurslarıda ekleyebiliriz ismekin ücretsiz envai ceşit kursu var mutlaka bunlardan biriyle ilgilenin.

    gerçek bir hobiye sahip olmakspor, müzik aletleri vs şeylere hevesinizin olması ortamlarda herzaman sizi bir adım öne çıkaracaktır.

    varsa eklemek isteyen beri gelsin.
    ···
   tümünü göster