/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +136 -23
    gerçek ismim necip. 24 yaşındayım ama kilom 143. yıllardır çabalamama rağmen bir türlü kilo veremedim. aksine aldım. kilo verememenin canımı çok sıktığı bigün yatağımda uzanmış bi vaziyette iken , annem kalk laaann ölmüş eşşek gibi ne yatıyon git bimden bulaşık deterjanı alda gel dedi. tamam dedim yola koyuldum. markete girdim ve deterjanı aldım. yolda yürürken vakit geçsin diye deterjanın içeriği, üretici firma, ltd şti falan yazılarını okudum. tam eve girecektim ki ambalajın üzerinde ki ifade dikkatimi çekti ! en inatçı yağları bile anında yok eder ! tam aradığım şeydi. sonuçta kilo demek yağ demek ti.
    hemen kapağını açtım önce bi kokladım, limonlu bir kokusu vardı güzeldi. parmağımı daldırdım ama tadı hoşuma gitmedi. kiloluydum ama zekiydim de. eve çıkıp iki yemek kaşığı şeker ilave ettim deterjana. sonra bi daha denedim güzeldi bu kez. ama kuru kuru gitmiyordu. 1 adet trabzon somununu dilimlere ayırdım, yanına çay demledim güzelce ekmeğin üzerine sürdüm yedim. midemde olan yanmayı yağların eridiğine yordum.
    ama öyle değilmiş beylerrrr. o günden 1 ay sonra gözlerimi açmışım. ve ömrümden giden koskoca 1 ayın pişmanlığını hala üzerimden atamadım...
    ···
   tümünü göster