1. 1.
    +7 -1
    Evet beyler yanlış duymadınız. Capse baktığımız zaman üstteki kişi Serkan inci olup 2015 hac faciasında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bu fotoğraf da vefat etmeden önceki son fotoğrafıdır (üzerindeki ihram biraz pahalı bişey beyler).
    Serkanın vefat haberini alan ingiliz istihbarat teşkilatı MI6 merhumun cesedini olay yerinden almış labavatuvar ortamında yüzünü Ajan Sir John Pearl'e(alttaki fotoğraf) nakletmiştir. Pearl ingilizce de inci manasına geliyor beyler, taşlar biraz daha yerine oturmaya başladı mı?
    Bu ajan inci sözlüğe inci coin isimli bir sistem getirmiştir. Bu sistemden sağlanan paraların sözlük yazarları tarafından Serkanın cebine gittiği sanılsa da ne yazık ki Rockefeller denen şahsiyetin kalp ameliyatı parasına gidiyordu.

    Ama Allah zeval vermesin hükümetimiz bu ajanı tutuklayarak ifâ-yı vazife ile müteellim bir sonuca neden olmadan sisteme el koymuştur. Ajan ifade-i cebriyesini verdikten sonra beynini yıkatmak şartıyla serbest bırakılmıştır.

    Evet beyler bu anlattıklarım kesinlikle komplo teorisi değildir hepsinin belgesi elimde mevcut ama bazı şeyleri ifşay-ı râz edersem kıyamet kopar.

    Özet:Panpalarım kendinize dikkat edin acayip şeyler dönüyor.
    ···
   tümünü göster