/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    etkinlikleri yazıyorum yanlız ve asosyal panpalarrım hemen hemen hepinizin os1 dediğini duyar gibiyim ama bunu bir kenara bırakın eyler farklı şeylerden bahsedicem os1 ve cinsellikten farklı şeylerden .
    Not başlık tamamen bana ayittir ve çalıntı değildir.

    1)evet ilk meditasyon diyebilirim bu gün başladım ve hayatım bir harika oldu ilk defa bu kadar rahatlatıcı bir şey yaptım ve sadece 15dk ayırarak bu rahatlığa erişiyorsunuz.

    2)araştırma beyler mesela başlıklar görüyorum pc ve kodlama ile ilgili başlıklar adam diyor ben yapamam bunu zor ah be sen hiç açıp bir eğitim videosu izledin mi hemen ön yargıyla yaklaşmayın beyler.

    3)bilimsel şeyler yapın bilim dergileri vs. okuyun magazin dergilerinde karılara bakıp aptallaşmaktansa bilgi edinmek ve cahillikten kurtulmak daha iyidir.

    4)bir çoğunuzun yaptığı şey bilgisayar oynayın beyler iyi oynayamıyormusunuz problem değil (bu başlığımda: http://www.incisozluk.com...r-oyuncu-olmak-i%C3%A7in/ ) anlarsınız ne demk istediğimi

    5)kitap okuyun lan kitap ne kadar kitap okursanız o kadar dünyanız vardır demek öyle modern edebiyat yerine yeraltı edebiyatı okuyun daha çok hoşunuza gidicektir.

    bu arada beyler burada kimse yanlız değil enkötü inci olarak yanındayız yanlızlığı sevin oda sizi seviyor
    xalpo12 adlı panpanızdan mutlu günler umutsuz binler *
    ···
   tümünü göster