1. 1.
    +10 -15
    Sözlüğün geri döndüğüm zamandan beri takip ettiğim ortak bir paydası var. nefret ve yalnızlık. şimdi bu iki kavramın ilişkisini açıklayacağım.
    inci sözlük , bizlerin asosyal olarak girdiği halde, içerisinde harika bir muhabbet, mizah, dertleşme, destek, aktivistlik olan yeri doldurulamaz bir platform şeklindeydi.
    Üstelik buradaki insanlar birbirini anlıyordu lan. anlatmaya cesaret edemediğimiz, sadece çok samimi dostlarımıza zar zor anlatabildiğimiz, veya defalarca anlatmanıza ramen size boş boş bakılan şeyleri buradakiler anlıyordu. öyle sizi gibtiritaktan, sadece konuşma sırası gelsin diye dinleyip de "hea haklısn amuagoym, o değil de geçen var ya" muhabbete devam eden ve zerre giblemeyen özürlü maymun profilinden farklı herifler vardı.
    Gelgelelim şimdi yazarlar birbirlerini dinlemiyor.

    "Ne yazarsam şuku gelir" mentalitesine kapılıp 81 fundanmental kromozoma sahip, 25 iq'lu bir sincabın yapmayı kendine yakıştıramayacağı saçma gibik şeyler yapıyorlar.
    haliyle kimse kimseyi dinlemeyince, taşağa alınca, hatta gereksiz yerde zamanda anancılık yapıp bir de komik olduğunu sanınca, yazarlarda öfke birikiyor dıbınakoyayım.
    Biri başlık açıp konuşacaksa bunu "allaha inananın beynini kitabını silsilesini gibeyim" yada "ateistlerin anasını gibeyim " gibi zekadan çok ahlak ve insanlık yoksunu başlıklar açıyor.
    bakın savaş ay gibi "inci sözlük bitti beyler :(" demek için gelmedim buraya, zira ben ve çoğu sözlüğün ruhunu bilen panpalarımız burdayken, böyle birşey olmayacak. ama bazı şeyler unutuluyorsa, sebebi vardır. bunu hatırlamak yetmiyor, yenilere de iletilmeli. tez nickaltı sevgi dolu bir şekilde gibertirmeli.
    bu başlıkta benden bu kadar, umarız keymaster turizm size konforlu bir başlık sunmuştur dıbınakoyayım. haydin kendinizinkine dikkat edin.
    özet: çıkarsın incir ağacına, yersin hdıbını mdıbını, ayağın kayar da düşersen, görürsün ebenin dıbını.
    @titanyum a özel özet: birbirinizle sövüşmeyin, gülüşün.

    edit2: eğer sözlüğü gibiyorsan
    http://www.shareswf.com/game/48015/genius



    Okuduysan tebrikler karşim, rica ediyorum iki tane de entry yapıştır da derdimi sözlüğe ulaştırayım




    ···
   tümünü göster