/i/Osmanlı

Devlet-i Âliyye-i Osmanniye.
(Osmanlı İmparatorluğu)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Haram olan herşeyi yükledin Osmanlı’nın sırtına sonra ŞERiAT de.. böyle bir şey olabilir mi? Padişah çocukta boğsun masumda katletsin. Sonra rüyasına girsin boğduğu çocuklar.. Birçok kaynak rafiziler tarafından tahrif edilmiştir. Bunu Mevlana’nın üstüne yazmadığı şiirler yüklediklerinden de biliyoruz.. cinsel hikayeler, sonra kendi taraflarına çekmek için belge ürettikleri..
    Ebussud efendinin “belinize kuvvet” diye fetva vermesi bir Şeyhulislama yakışmayacak bu rezil iftira için kimi imzayı çok benzetiyor kimi benzetemiyor.
    Ve Osman Gazi’den Vahidüddüne kadar her türlü iftira atılmıştır insan demez mi ulan bir padişahta iyi çıkmaz mı be.. Eğer böyle bir osmanlı varsa ki Batı hayran kalmayı bırak bizimde barbarlardan farkımız kalmazdı. Adamlar kitap yazıyor Osmanlı engizisyonu diye bunlarda zaten Osmanlıyı barbar ilan ediyor. Ama Türk hayranlığı var. Turque modası.. Seyyahların ağzından böyle şeyler duyamazsınız ki bu seyyahlar en güvenebileceğiniz kaynaklardır, yaşadıklarını anlatırlar.. Osmanlı da ki hayatı anlayabiliyoruz bu sayede.. Oryantalistlerden farkı oryantalistler fantazilerine kurban gitmişlerdir, fakat bunlar gerçek sanılıyor.. Onların kaynakları da gülünçtürki hep Hammer’dır ismail hakkı uzunçarşı’dır.. Lewistir ve oryantalistlerdir.
    ···
   tümünü göster