/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +33
    Öncelikle beyler ben küçüklüğümden bu yana metafizik şeylerle ilgilenirdim ama lisenin ortalarında bıraktım çünkü sanıldığından daha kötü bir yer... iki sene önce ailemin evden gitmesiyle 3 aylık evde tek kalma maceram başlamıştı. Tahmin edebileceğiniz üzere paso osbir abur cubur ile günümü gün ediyordum. Buraya kadar her şey tamam ama olayların asıl başlama zamanı evde tek kalışımın 1. ayına denk geliyor. 1. ayın hatırlamadığım bir gecesinde garip bir rüya gördüm. Rüya şöyle:

    Arkadaşlarımla okuldan eve geliyorum bir yandan da şakalaşıyoruz ben evde tek kaldığımdan onlarda gelmek istiyor, tamam diyorum. Hava bulutlu ama her yer aydınlık. Kısa bir yolculuktan sonra eve yaklaştığımızda bakıyorum ki evin etrafını polis çevirmiş. Ne olduğunu sorduğumda içeride katil var diyor. Ben de meraklanıp evin arkasından dolanıyorum. Evin arkasında bir el arabası ve el arabasının içinde bir kafa var. Korkup geri döndüğümde ne arkadaşlarım ne polis kimseyi bulamıyorum. Çaresizce eve giriyorum. Korkuyla etrafa bakarken uyanıyorum.

    Uyandığımda saat 5 buçuktu hava yeni aydınlanıyordu. Rüyanın etkisiyle hemen evi dolaşıp etrafa baktım, kimseyi bulamadım ama yine de tedirgindim. Sonradan hatırladım ki dış kapıyı zaten kilitlemiştim. Resmen zütüm ferahladı elimi kapıya attım ve kapı direk açıldı. Kilitli felan değildi. Korkudan evin her yerini tekrar arayıp odama girdim ve kapımı kilitleyip uyudum.
    ···
   tümünü göster