/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +204 -42
    Entel cümleler kurarak bi saniye lan adam bilimsel konuşuyor imajı yaratma gayesinde değilim,o yüzden saf ve anlaşılır şekilde anlatıcam.

    Erkekler 3-5 saniyelik ejekülasyonu esnasında etrafına tamıyla tanımlanamamış enerji yaymaktadırlar.Bu enerji life energy diye adlanırılır.1998 yılında colorado üniversitesi tarafından yürütülen deneyde çok garip bulgular ele geçirildi.Bu bulgulara göre;denek masturabasyon yaparken düşündüğü nesneyi veya canlıyı ejekülasyon esnasında etkileyebiliyor.Bu araştırmalar sebeini bilmediğimiz şekilde son buldu ve irdelenmedi.

    2 hafta önce bi nesneye yoğunlaşarak boşaldım.Tabi bunu yüzlerce kez denedikten sonra tutturabildim.Masadaki bardağı düşünerek 31 çektim ve boşaldım.beyler inanmayacaksınız ama bardağı yerinden oynatabildim.Sonrasında yine denemeler yaptım,bazı denemelerim sonuç verirken bazılarından sonuç alamadım.

    tarihe yön veren kaza ve ölümlerde bu enerjinin kullanıldığını düşünüyor komplo teorisyenleri.Amerika'da lokasyonunu tam belirtemeyeceğimiz askeri enstitütü'de bu iş için eğitimli askerlerin olduğunu sanıyoruz.Devletin stratejik emelleri için insanlara etki ediliyor.

    Neden bizde yapmayalım ha?tubitak'a falan ihtiyacımız yok.

    Şimdi sizden istediğim özetle şudur.

    Hep birlikte nefret ettiğimiz bi şahsı düşünerek ve yoğunlaşarak telepatik düçlerimizle o şahsı etkileyebiliriz.Nefter ettiğimiz şahıs vurgusunu yapmamın sebebi,deneyin nasıl sonuçlar doğuracağını bilmememizdendir.

    Tek yapmamız gereken,aynı anda,aynı kişiye yoğunlaşarak boşalmak.

    O muazzam enerjinin neler yapabileceğini iyi biliyorum.lütfen yavana atmayın beni.

    aklınıza yatmayan bi yer varsa söyleyinde yanıylayayım.

    EDiT;

    beyler yemin ederim çok heyecanlıyım.Bilimsel deney yapıcaz lan.inanın hiç birşey kaybeymiycez.

    ilerde bu yöntemle hastaları iyileştirebilir,savaşlarda düşman aleyhine kullanabiliriz.

    Siz yerinizi ayırtın VE benden haber bekleyin.Gerekli çoğunluk sağlanınca seçtiğimiz biri üzerine yoğunlaşıp boşalıcaz.

    Yalnız yurt dışınde yaşayan biri(mesafe yanıltabilir) yada hiç alakamızın olmadığı birini seçmeyelim.Şaka yapmıyorum,mesela serkan inci'yi düşünerek bunu gerçelşetirebiliriz.

    görüşlerinizi bekliyorum.olay iyice ciddiye bindi,tam beklediğim gibi.

    edit2:kardeşlerim 60 kişi bulursak hemen deneye başlıycaz.yarına kendinizi ayarlayın.çinko içeren yiyecekler yemeye özen gösterin.Aç karna 31 çekiceksiniz o yüzden lütfen son 5 saat içerisinde yemek yemeyin.1 gün öncesinden boşalın ki hemen attırmayasınız da,yoğunlaşabilesiniz.

    EN ÖNEMLi EDiT:beyler yarın akşam 22:00'da arammızda belirleyeceğimiz birinin üstünde deniyebiliriz.Ben serkan inci üstünde deneyelim diyorum fakat iş ciddiyetini kaybeder diye de endişeleniyorum.Beyler kurban oliyim ben ciddiyim,sakın taşak yapmayın.vermiş olduğum saatte başlayıp 10 dakika içerisinde boşalıcaz.Geç boşalanlar 20 dakika öncesinden başlayıp bizi beklesin.Ortalama 22:00 ile 22:15 arası bi vakitte patlıycaz.Önerim 22:10'dur.Kendinizi ayarlayın.

    Yarın modlar arasından seçtiğimiz biri üzerinde deniycez.Önerileri alabilirim.Görüşlerinizi yazın burası kalabalıklaştı yarın mini bi başlık ile sonuçları analiz edicez.

    Bence serkan'ı kullanalım.Göz önünde biri olduğundan analiz şansımız daha kolay olur.

    tarih kişi ve önemli bilgiler

    alternatif iletişim.

    https://twitter.com/TIPsizcincoc

    facebook tipsiz cingene cocugu

    EDiT;

    Beyler çok az kaldı kendinizi mod'a sokun yavaş yavaş.Bişeyler yememeye dikkat edin.önceden belirttiğim şekilde aç karna bunu gerçekleştiricez.

    fOto bu http://www.imgim.com/image/84192ymyqx0.png/

    Gayet ciddiyim sekan'a etki edebilecekmiyiz bunu öğrenicez.Bu sadece başlangıç olduğundan deneyin sonucu bizi yıldırmamalı.Ki büyük ihtimal adam ya hasta olacak yada başına bişey gelecek.Hastalıktan kastım ruhsal bi bozuklukta olabilir.içi daralır,intihar edebilir bilmiyorum.Yakınlarındaki insanlardan haber alıp analiz yapıcaz.

    bu başlığa toplanabiliriz.

    büyük 31 enerjisi deneyi vol 1

    sonuç editi;beyler uğraşlarınız için teşekkür ederim.Şimdi oturup beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor.bu yoğun enerji bazı illerimizde elektirik kesintileri meydana getirmiştir.Zarar gören masum halktan özür dileriz.takipte kalın daha iyi şeyler başarıcaz.diğer başlığa göz atın.

    beyler 22:00 da başlıyoruz,direk serkana yoğunlaşıyoruz.Hadi yüzümüz kara çıkmaması dileğiyle hepinize başarılar diliyorum.aşağıdaki başlıktanda takip ederbilir,sonrasında analizler için kafa yorabiliriz.

    Deneyimize çok az kaldı hazırlanın ve şu başlığa yönelin burası karmakarışık oldu.Yerinizi ayırtın ve konsantre olun.Bulunduğunuz ortamda çıt ses çıkmasın ben size müzikte atıcam.

    işte bu başlıktan devam edicez.

    büyük 31 enerjisi deneyi vol 1
    ···
   tümünü göster