/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +14 -2
    Hz isa Allah'ın oğlumu şimdi? haşa beyler sözüm bu hıristoya
    ···
    1. 1.
      +3 -13
      Evet ama biyolojik olarak değil ruh olarak.
      ···
      1. 1.
        +4 -2
        açıkla
        ···
      2. 2.
        +3 -7
        Aslında hepimiz Tanrının Oğluyuz onun ruhundan parça taşıyoruz. Bunu imamlarladaa konuştum ve bana hak verdiler.isa Mesih Tanrının bedenlenmiş halidir.3 lü birlik sorusunda açıkladım okursan sevinirim
        ···
      3. 3.
        +8
        Vahdet i Vücud
        ···
      4. 4.
        +1
        Kardeşim bu konuların üstüne fazla gitme hıristiyan olmadığını biliyoruz daha fazla devam etme dinden çıkarsın Allah'ın bi parçasını taşıyoruz ve onun oğluyuz öyle mi ? Allahın gücü bizi yaratmaya yetmez yani parçasını taşırız diyorsun. Allahın oğluyuz kulu değiliz diyorsun. Sen hocaya Hz isa tanrının bedenlenmiş halidir diyorsun. Hocalarda sana hak verdiler mk gibtir git yalan söylemeyi öğren önce mk öyle bir hoca varsa anasını gibeyim o hocanın
        lan oğlum biz Allahın kulu değilde oğlu olsaydık Allahın bir parçasını taşısaydık sence Allah bizi bu dünyaya gönderir miydi bu kadar kusurlu olabilir miydik. mk peygamberleri bile Allah'ın seçtiği kulları. Zaten ortada incil diye bir kitap yok adamlar kafalarına göre yazmış , kitabı değiştirmiş.
        Zaten hıristiyanlar isayı çarmağa gerdiler (gerdiklerini sandılar) şimdide hıristiyan oldular mk. Gerçek olmayan bir dine inanıyorlar. Kusurlu bir dine.
        Papaza gidiyorlar günah çıkartıyorlar saçmalığa bak. Kim lan o papaz peygamber mi ? de Allahla konuşuyor. Sen tövbe etmiyorsun o abaza papaz senin yerine tövbe ediyor. Sen acizmisin de papaza tövbe ettiriyorsun ; papazı Allahla aranda aracı kılıyorsun. Camiye gidince imama diyon mu? yediğin takları imam efendi benim yerime tövbe et ben bilmem mk daha dua etmeyi tövbe etmeyi bilmiyorlar. Bide dinimiz var diye geçiniyorlar.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster