1. 1.
    +115 -11
    sözlüğü bırakmatan bahsetmiyorum dıbınakoyayım.
    http://inciswf.com/z0r-de_5254.swf
    dayanamıyorum affedin gidiyorum ismiyle
    deyvidbekimsaci geçenlerde bir intihar mesajı verdi başlığında, kimse inanmadı başta, ben başlığa girdiğimde dahi çok geçti. zira herif önce intiharını gerçekleştirip(aşırı doz ilaç ile sanıyorum) kalan zamanında da içini dökmeye çalıştı elinden geldiğince.
    5 günden fazla oldu, ve hiçbir aktivitesi olmadı. ben bu adamın samimi olduğuna inanıyorum. keşke çıkıp trollüyorum dese, ama durum aksini gösteriyor.
    benim dayanamadığım kısım da, saçma sapan başlıkların arasında bu adamın kaybolmuş olması. kimse dinlemedi, kimse ilgilenmedi dıbınakoyayim. inci sözlüğün varolma sebebi nerde? bizim inci olmamızın sebebi nerede gülüp nerede ciddi olacağımızı bilmemiz olmalıydı. fakat dönüp yaşananlara bakınca, sefilce beceriksiz olduğumuzu görüyorum. umarım 1-2 kişi kendi sorgulamaya başlar bu başlıktan sonra.

    keşke böyle olmasaydı ama umarım aradığı huzuru bulmuşsundur lan be oğlum.

    edit: yorum atın lütfen beyler, duygularınızı dile getirin.
    tanımasanız bile veda edin en azından lan. inci sözlük yazarı olmak bunu gerektirir.

    edit2: bu başlığın şukusu da çugusu da umrumda değil, ama sadece eksileyenler eksilemelerini insan evladı gibi izah etsin. bu kadarını borçlusunuz bu sözlüğe.

    yalnız değilsiniz be oğlum. inci sözlük bugün duruyorsa, dertleşme, stres atma, paylaşma eğlenme yeri olduğundandır. hiçkimse ve yapacakları hiçbirşey bu temeli değiştirmemeli.

    noldu be sana güzel inci sözlük ortak paydadayız senle ah be ...
    neden anlatmadın lan... paylaşsaydın keşke be. ben ne taka yarıyorum? biz ne taka yarıyoruz?

    edit3: beyler, bu üzücü durumda bile beni mutlu eden birşey var, bu yazarın görmesi gereken ilgiyi görmesi.geç de olsa hiçbirinizin bu panpamızı tanımadığı halde yakın hissetmesi, derdini derdi gibi görmesi. zira bizi sözlük yapan budur. artık tek umduğumuz şey ise deyvidbekimsaci nın gelip "beyler ölmüşüm haberim yok oha" diye başlık açması dıbınakoyayım.
    ···
   tümünü göster