/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 176.
    +14
    lan bu arada dikkatimi çekti, pm üzerinden birkaç tane erkek taklidi yapan feminist var. kemerleri bağlayın beyler, hızlanıyoruz. *

    dedim ki, erkek dayanışması neden yok? abicim şimdi şöyle bir durum var. türkler olarak daima güç gösterisini seven insanlarız ve kimse inkar etmesin, hepimiz içinde sultanlar gibi yaşamayı arzularız. bu da, yer yer hemcinslerimizi bastırıp üste çıkmaya yol açar ki bu tatlı bir rekabettir, iş kıskançlığa dönmediği sürece. döndüğü zaman tam olarak bahsettiğim kadınsılık oluşuyor, bu da sizi kızların o keskin analizinden çat diye patlatıyor arkadaşlar. eğer amacınız ruhani huzur değil de, am odaklıysanız bunun da farkında olun ki o ince sınırı görebilesiniz.

    ben bu başlığı açarken yine giblenmez diye açtım, harbiden bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim. bunu da burada itiraf ediyorum.

    ayrıca, kaba taslak olarak gelen talepler doğrultusunda şöyle bir program hazırladım.

    ilk olarak, birkaç kavramı açıkladıktan sonra farkındalık seviyenizi yükseltmek için biraz çabalayacağınız uygulamamız olacak.
    ikinci olarak, genel hatlarıyla hikaye üzerinden verdiğim mesajların özetlenmesi ile size akılda kalıcı bir rehber hazırlamış olacağım.
    üçüncü olarak, karşı cins ile ilişkilerinizde kulağa küpe edilesi şeyleri not düşüp, kısa öz ve işe yarar yöntemiyle vereceğim; ama bunun için başlığa giren herkesin verecek olduğum uygulama aşaması ile farkındalığını yükselttiğinden emin olmalıyım.

    çünkü, farkındalık yoksa hiçbir şey yok demektir. ayrıca, uygulamadan kastım öyle dışarı çık kıza saçmala sıva falan tarzı olmayacak. buradan paylaşacağım, buradan değerlendireceğim, buradan bitireceğim. herhangi bir tarikat kurma eğilimim yok veyahut müritler ile ego tatmin edecek kadar aciz bir kişiliğim olmadığını gördünüz zaten, ben burada ne ben ne de sen için varım.

    burada, bir saplantıyı ve laneti temizlemek için varım.
    ···
   tümünü göster