/i/Tespit

  1. 26.
    +20 -3
    Beyler öncelikle şu mesajlaşma olayını çıkartın aklınızdan..

    Faküldete kız Görüyorsunuz. Gidip bi yerden ismini öğreniyorsunuz sonra Faceden yazıyorsunuz. Sonra Kafası gibi kalıyorsunuz Öylece. Yapmayın bunu. Tutmaz. Neden mi? Günde size de 20 30 kişi mesaj atsa sizde o egonun verdiği huzurla giblemezdiniz. Acaba o kızın yanına kaç kişi gidip konusma zahmetinde bulunuyor 0 aq. Neden cünkü korkuyoruz. Ya terslerse? Ya kızarsa? Ya bağırırsa herkesin içinde ?

    Gidin Konuşun korkanın dıbına koyim. Bi şekilde kendinizi motive edin. Ben Yunan tanrısıyım kralım ... ( aynaya bakarsanız olmaz * ) gidin bi yerden konuya girin.

    Pardon sizde Türk dili notları var mı ? Burdan 100 çeşit yere çekersiniz konuyu. Ama mesajda hayır cevabına ne deseniz deyin kızın gözünde 0 olarak kalırsınız
    ···
    1. 1.
      +29 -2
      illa konustuk dıye çıkmaya başlıycaz anldıbına gelmıyor bence. kızma ama tamamen dış görünüşle alakalı. empati yapalım 2 puan vereceğimiz bir kız gelse konussa ve 8 puan vereceğimiz bir kız gelse konussa hangisine daha ilgili davranırız buradan yola çıkalım. şimdi ben gidip konussam buyuk ihitimal bana bakıp gülmeye başlarlar, canları sağolun sorun değil ama burada bence elektrik filan derler ya hanş hah o bence olay, tabi hiç kız arkadaşım olmadı bu zamana kadar belki yanılıyorumdur :D ya da çok hakılıyımdır.
      ···
      1. 1.
        +7 -1
        takdir ettim panpa inşallah aradığını bulursun
        ···
    2. 2.
      +13 -1
      Panpa şu dış görünüş bahanesini sökün atın kafanızdan nolur.

      Ulan ben benimle çıkan kızlara bakıp Acaba nasıl bi yoklukta bunlar ? Benimle nie çıkıyorlar derdim yemin ederim o kadar güzellerdi ki. Olay cok basitte şu gibtimin özgüveni gibiyor bizi panpacım
      ···
      1. 1.
        +57
        saçların %85 i dökülseydi,163 boyunda ve 52 kilo olsaydın senınde özgüvenin kırılırdır. rabbim bugunleri aratmasın gene de bu halime binlerce kez hamdolsun.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        panpa foto at görelim tipini bizi gibiyon gibi geldi çünkü
        ···
   tümünü göster