/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +58 -6
    toplumsal açıdan bağnaz bir şehirde yaşıyorum. bu durumu lehime çevirmezsem, dolmuştan dayak yiyerek üstüne de "sapık huur çocuğu" gibi iftiralarla atılabilirdim. abartmıyorum, yaparlar. bağnaz kitleden, her tak beklenir beyler. bu konuda ciddi sosyolojik araştırmalarım oldu. olay bu yöne gitmesin diye "ne yapabilirim?" dedim.

    bana diğer insanların bakışından biraz barzo gibi hissettim ama, otobüste oturan 5 erkekten biri bendim. neden böyle garip bir şey yaptı, acaba dolmuş onların mı diye düşünürken saniyeler içinde "bu benim veya burada oturanların sorunu değil." diyerek cümlemi beklenmedik şekilde tamamladım.

    dolmuştaki sessizlik korkutucu düzeye gelmişti, motor sesi kalmıştı sadece. herkes bu kız ile olan diyaloğuma yönelmişti. olacakları pür dikkat izlemekteydiler. açıkçası, korktum amk. öyle bir duruma gelmişler ki bu kızlar toplumsal açıdan, bir çift meme ve az bi et ile bezelenmiş delik ile tüm dünyaya hükmedebileceklerini düşünüyorlar.

    lan anasını avradını gibeyim, beyinlerinin loblarını gibeyim bunlara köle oluyorlar. yemin ediyorum anlam veremiyorum. bir insanın gözünü bu kadar mı am bürür lan?

    olayın devamı gelecek, söylememe gerek yok.
    ···
    1. 1.
      +20 -5
      bu olay akepeli bir ilcemizde gecmediyse bende kocatarrakli ağa değilim
      ···
      1. 1.
        +5 -9
        bu olay izmir gibi sonradan görme huurların arasında geçmiştir varmısın iddaya ?
        ···
      2. 2.
        +3 -2
        varim eger izmir cikmazssa gotune bira sisesi sokucam
        ···
      3. 3.
        0
        Et ile bezelenmiş nedir amk zaaaaaa
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster