/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +8
    Bi yandan korkuyorum, diğer yandan nasıl çıkıcam burdan diye düşünerken Cengiz diye bi arkadaş dal uzattı, pek sağlama benzemiyordu ama güvenerek tuttum amk. Korayla Cengiz dalın bi ucunda ben bi ucunda başladılar beni çekmeye resmen sürünüyorum yokuş yukarı. Korka korka çıktım yukarı, Rabia atladı hemen lafa "iyi misin?" dedi, "iyiyim, iyiyim de kalbimin üstünde bi acı var." dedim.

    K: Olum aç bi bakalım lan, belki kötü bişeydir.
    R: Aynen 'ne yana yatarsa' bi aç bakalım.
    Ben: Yok ya bişey yoktur.
    R: Sinir etme kaldır şu tsirt'ü (anlam bozulmasın diye ü yazdım)

    "Tamam, tamam." dedim bi kaldırdım tsirt'ü sol tarafımda yarılma var biraz, az bişey kanıyor, sanki böyle faça atmış gibi olmuş amk.

    Bunlar hemen telaşlandı görünce, hadi köye gidiyoruz diyerek hızlanmaya başladılar. Ulan heryerim ağrıyor, dayak yemiş gibi oldum koşturuyorlar amk. Belli etmedim koştum peşlerinden zaten havanın karardığını unutmuş acımla uğraşıyordum.

    Bi süre sonra köye döndük, Koray ve Cengiz beni eve getirdiler, ne olur ne olmaz diyerek, evi yakın olanlar yol üstünde geçtiler evlerine Rabia da dahil buna.. Neyse zaten akşam olmuştu, dedemle biz tek kalıyorduk evde, dedemde biraz korku yarıkları görünce ama köylü adam alışkın o yüzden hemen ne gerekiyorsa yaptı..

    Gece yatakta döne döne bi hal olmuş, ağrıdan yatamıyordum. Belli ki yuvarlanırken darbe almış ama o an hissetmemiştim. Gece saat 3 falandı sanıyorum, uyudum sonunda ..
    ···
   tümünü göster