/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    Artık tatil yarıyı geçmiş, dedemin benimle işi bittiği için istanbul'a yollamaya çalıştığı günler gelmişti. Bende eğlendiğim için ısrar eder aklına girerdim sürekli. Bigün sabah uyandım 10 gibi, kahvaltımı yapıp köyün içinde avare avare dolaşmaya başladım. Saat erken olduğu için arkadaşlarımın yanına da gidemiyorum ayıp olur diye. 1 saat kadar böyle dolaşmaya devam ettim, aşağı köyde yabancı bi araba gördüm, köye yeni biri gelmişti.

    Hiç istifimi bozmadan yavaş yavaş aşağı köye gittim, arabanın yanına yaklaştım saf saf bakınıyorum etrafa, bi süre sonra dayanamayıp arkadaşımın evine gitmeye karar verdim. Kapıyı çaldım bi kaç kez duymadılar, "Koraaayyyy" diye bağırdım, kapıya çıktı, "Ne bağırıyosun lan amk kahvaltı yapıyoruz" dedi. "Kanka dışarı gelsene sıkıldım amk" dedim. "Tamam kahvaltı bitsin geliyorum." dedi. Ben öyle salak salak dolaşmaya devam ederken, arabanın olduğu yerde ki evden birisi çıktı.

    Yabancı geldiği için o tarafa doğru gittim selamlaşırım, bi hoşgeldiniz derim diye. Gittim adamın yanına beni gördü, hafif bi tebessümle, "hoşgeldiniz abi" dedim. "ooo yeğenim hoşbulduk." derken kimlerdensi sen doğru devam etti muhabbet.
    ···
    1. 1.
      0
      Sinop'un neresi panpa
      ···
      1. 1.
        0
        ayancık panpa
        ···
   tümünü göster