/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +1
    panpa cidden durumunu anlıyorum. Şimdi dediklerimi yaparsan sonsuz bir huzura erebilirsin yapıp yapmamak sana kalmış ama bilirim zordur bu işler ama yapmalısın

    Öncelikle daha lise 2 ye gidiyorsun dıbına kodum senin ilgi alanın karı kız değil ders olmalı güzelim aileni zütü taklı kız mı mutlu edecek gururlandıracak yoksa bunu yapan sen mi olcaksın az mantıklı düşün.

    Sevgili yapma demiyorum sana ama zamanı var be güzel kardeşim her şeyin zamanı var emin ol karşına iyi biri çıkar bir gün.

    Neyse sorununa dönersek. ister söyle ve unut ya da muhabbetini kes, gibtiri çek yani şimdi ikisinin zorluklarınıda anlatcam sana.

    Eğer söylersen açıklarsan hislerini sana kardeşim diyen bi huur cocugu büyük ihtimalle senden soğuyacak saçmalama öyle şey mi olur ben seni arkadaşım olara... girmiyorum bu meseleye dıbına kodumun huurları böyledir yüz verirsin ilgilenirsin iyi olursun ama en iyi arkadaşı olursun. Kız senle konuşmayı keser büyük ihtimal ve sende içten içe unutmaya baslarsın beyin böyle bir şeydir panpa beynin her şeyden üstündür o beynin zamanla unutacak silecek çoğu şeyi sadece hafızanda "vay aq böyle birisi varmış diyeceksin". Ve daha güzel insanları tanıdıkça iyice unutacaksın ve neden kendime zarar vermişim "BEN TAM BiR MAL GERiZEKALI SALAK APTAL BiR iNSANMIŞIM" diyeceksin neyse cok şey yazabilirim ama kısa kesiyorum burayı

    Diğer seçenek ise daha kötüdür. Sen muhabbetini kesersin ama hislerini açıklayamamak için içini yer. Onsuz yapamacağını düşünürsün ama aslında öyle değildir. Kızın seninle aynı sınıfta olduğunu düşünürsek bu daha da zorlaşır benimde öyleydi çünkü. Neyse bu seçenek dediğim gibi daha zordur ama yukarıda anlattığım gibi beyin be kardeşim zamanla unutacak illa.

    Tipini bilmiyorum ama orta halli bir tipin varsa kendine bak. Bakımlı ol başka kızlarla takıl ama arkadaş olarak takıl onlarla sevgili gibi değil başka düşünme yani. Sen her şeyden üstünsün unutma bunu. Git ailen için kendin için bi tak olmaya bak. Hayat böyle kardeşim kendin için iyi olanı yapmazsan hep engel koyar önüne böyle huurlar gibi engel koyar. Eğer sen kendini düşünüp iyi bir üni ve meslek edinirsen o huur kız ilerde vay amk ben bunu nasıl kaçırdım demezse. Özelden PM at adresine kadar gelip sakso çekcem.

    ÖZET:Panpa yukarda yazdıklarımı okursan belki sana büyük yardımı dokunur okumazsanda canın sağolsun uyumayıp senin için yazdım bu kadar şeyi hadi iyi geceler
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Eyvallah kardesim varligin yeter dusuncem bunlari
      ···
   tümünü göster