/i/Anket

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    -1
    çıkarım 1: eğer harbiden kızsan -ki burada kız ne arar mk- ve bir erkeğe hediye alırken buraya danışıp düşünüyorsan yazdığın birisi.

    çıkarım 2: tipine ve karakterine bakmaksızın bmw li erkekten etkilendiği tiplerdensin ki allah belanı versin. yanıldığın nokta 300 liralık hediye ile onu etkileyeceğindir. erkeğe hediye almak için 300 lira çok amk..

    erkek fiyata değil manaya bakar. 300 liralık bir kol saati yerine 20 liraya alabileceğin kasetli atari (liseliler bilmez, bizim en büyük hayalimizdi o zamanlar) beni daha çok mutlu eder ve hediyeyi alırken yüzümde şapşal bir ifade bırakırdı mesela. Bunun gibi orjinal, ucuz ama manalı birşey alman onu daha çok etkiler. artık neyden hoşlanıyor, ilgi alanı ne ona bağlı olarak değişir hediye..
    ···
    1. 1.
      0
      Çıkarımlar konusunda doğru değilsin panpa bana kalsa elimle yaptığım bir defteri hediye ederim o problem değil.ben sadece o kadar bütçe ayirdim. Adam teknolojik şeylere de ilgili diye yaptım bunu. olur da öyle bir fikir gelirse ona degerlendiririm diye. Tutup elimle yeni bir şey icat edemem herhalde. ayrıca erkekleri anlamak biraz zor. sevgilin olan adama elinle atkı örüyorsun bir kere bile takmıyor. işine yarasın diye kullanacağı bir sey ya da hatıra kalacak bir şey istedim.o kadar.
      ···
   tümünü göster