/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    0
    Katili stguskhe nickli dedektifimiz doğru bir cevapla tespit etti :D cidden kendisini tebrik ediyorum. Ek sorularınız varsa bu yorum altında sorabilirsiniz. iste stguskhe nin doğru cevabı:

    "panpa öncelikle partları sen mi yazıyorsun ve sorunun düzgün bir cevabı var mı

    gelelim benim cevabıma:

    hikaye bize 3. kişi bakış açısıyla lanse ediliyor lakin hikayenin başrolü her şeye rağmen ahmet ve bazı hususlarda bu ön plana çıkıyor bana kalırsa katil tek kişi ama ona yardım eden bir kişi var (isteyerek veya istemeden)

    ahmet dediğimiz bin önce en yakın arkadaşını duşakabinde öldürüyor (şarkıya gönderme yaparak) mert i sonra öldürmemiş de bulmuş izlenimi vermek için hemen ağır abisi berkay ın yanına giderek onun güvenini kazanıyor berkay muhtemelen katilin içlerinden birisi olduğunu anlayarak polise haber verirsek işlerin taka sarabileceğini düşünürek o an tek güvenilir gördüğü kişi olan ahmet e sırtını dayıyor

    ahmet helin i partiye hususi olarak davet ediyor herkesi fotoğraflaması ve kurbanlarını teker teker görebilmesi açısından plana onu dahil ediyor helin in de güvenini kazanan ahmet onun çığlığına koşuyor (berkay ı bu sırada çoktan saf dışı bıraktı bile) helin zaten şokta olduğundan hiçbişeye anlam veremiyor ama ahmet e olan güvenini de kaybetmiyor elbet

    ahmet otçu kardeşimiz metin e kafayı bulduktan sonra daha önceden hazırladığı 200 mg eroin + sentetik bonzai karışımını veriyor bundan mütevellit zehirlenme sonucu hayatını kaybediyor

    ışıklar gittiğinde bir çarpma sesi geliyor bu caner in gözünü duvara vurmasından ötürü büyütülecek bişey yok

    özet: ahmet partideki erkekleri öldürüyor böylece sevdiği kızın hayatındaki tek erkek olmayı planlıyor (mert yakın arkadaşı olduğu için ona güven duyuyordu, berkay ın güvenini kazanmıştı ve metin de kafayı bulduğu için onları öldürmesi kolay oluyor ama sonraki partlarda çember daraldıkça vaziyeti bir daha analiz etmek gerekebilir)"
    ···
    1. 1.
      0
      bunu hangi kitaptan buldun
      ···
      1. 1.
        0
        Kendim kurguladım
        ···
      2. 2.
        0
        Giktir lan doğruyu söyle
        ···
    2. 2.
      0
      1. ahmet yokken bunlar eve nasıl girdi
      2. ahmet sürpriz olacağını bile bilmiyordu doğaçlama mı öldürdü amk
      3. berkay gibi 6 yıl body ile uğraşan birini nasıl öldürüp balkon demirlerine asabiliyorlar bi koysa giber hepsini
      4. o kulağına söylediği şeyi ve rızanın ne taka yaradığını açıklamak durumundasın
      5. tüm sorulara cevap ver
      ···
      1. 1.
        +1
        1. Güvenliğe olayı anlatıp anahtarı alıyorlar.
        2. Hayır ahmetin öncesinde böyle bir fikri olup olmadığını kimse bilmiyordu. Zaten böyle bir olay yaşanmış olsa kimse ahmetin önceden öldürmeyi planladığı ile ilgili bir bilgi bilemezdi.
        3. Kurgunun ilk 2 partında özelliklerini anlatmadığım tek kişi Ahmetti. Eğer bulan olmasaydı 3. Partta en büyül ipucı olan Ahmetinde spor yaptığı ile ilgili bilgi gelecekti. 4. Partta da olayı tamamen açıklayacaktım.
        4. Kulağına söylediği şey sıradan gerçekleşmiş bir olay. Sadece dikkati iyi dağıtabilecek bir olaydı. Kendi üzerinde toplayacaktı. Gerçi çok başarılıda değildi. Çoğu kişi "joker" sıfatından normal bir 18 yaş gününde söylenilebilecek bir kelime olduğunu anlayabilirdi. Rızayı hikayeye katmam ise eve nasıl girdiklerini anlamanızdı. Partiden haberi vardı ve şikayetin onlar için olduğunu anlayınca bir laf etmedi.
        5. Tamam
        ···
      2. 2.
        0
        tamam ahmet berkaydan daha güçlü olsun, şimdi içeriden çığlık gelince ahmet odaya koştu berkay orda tek kaldı, döndüklerinde ölü buldular gitmeden önce mi öldürdü amk
        ···
   tümünü göster