/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -1
    yahu arkadaş, durmadan milliyetçilik, türkçülük üzerine başlıklar açıyorsun ve her defasında da türkçenin ırzına geçmekten geri kalmıyorsun. sana bir abi tavsiyesi; önce dilini doğru kullanmayı öğren, daha sonra bu tür konularda ahkam kesmeye başlarsın. zira dil, kimliktir. dilini doğru kullanamayan bir insanın ise kimlikle alakalı ahkam kesmesi haddine değildir.
    ···
    1. 1.
      -1
      Sanane arkadaşım sanamı düştü Türklüğümü yargılamak işine bak ben keserim haddimedir asıl senin haddine değildir bize burda ahkam kesmek . Ne abi tavsiyesi yaşın kaç senin , kaç darbe gördün açılasana bana burada sallama yazdıgımız yazı şeklidir burada Kürtçe konuşsalar gerçi öyle bir ırk yok dilide olamaz zoruna gitmez biz yanlış yazınca kıyamete döndürün ortalıgı .

      Ayrıca net bir Mhp düşmanı oldugunu biliyorum burada gelipte kendi yörüngende iş koyma sana tek diyecegim var kardeş ;
      Düshmenge qarshi jeng meydanida bediningge oq tegse, bu oqni dowlet baghchisidin uchup kelgen behit qushi dep bilgin
      ···
      1. 1.
        -1
        ilk paragrafın da dahil olmak üzere kullandığın dil kesinlikle türkçe değil, dolayısıyla ne yazdığını da anlayamadım.
        ancak arap asimilasyonuyla yozlaşıp şekil değiştiren türk kültürünün oluşmasındaki en temel etkenlerden biri olan mhp'ye tabii ki karşı birisiyim. türk kültürünün bu denli bozulmasındaki en büyük pay kendilerinindir.
        son olarak, kullandığın dil türkçe değil, ucube bir şey. türk kimliğinin coğrafya ile değil dil ile tayin edildiğinden de bihaber olmana ise şaşırmadım. türkçe konuşamadığına göre atatürk'ten sana gelsin bu söz: "Milliyetin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. "Türk milletindenim" diyen insan, her şeyden evvel mutlaka Türkçe konuşmalıdır Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."
        ···
      2. 2.
        -1
        Başta Atatürk sonra da Alparslan Türkeş'in sayesin de bu ülkede hala Türküz diyebiliyoruz. Mhp'nin sayesin de bu ülkede komist ihtilal yasanmadı. Hah tabi unuttum sen muhtemelen o donem gotune tekme yiyenlerin cocuklarindan birisin sanirim.
        ···
   tümünü göster