/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    -1
    Herkes bir isim dediği için katikin ismi doğal olarak söylendi. Ama sebebe yaklaşabilen çıkmadı. Gelin hikayeyi biraz daha inceleyelim.

    Ahmet ne yapacağını şaşırmıştı. Müzik kesilmişti. Herkesi bir korku kaplamıştı. Ahmet içeriye girdiğinde herkes ona tuhaf tuhaf bakıyordu. insanlar birbirinden şüphelenmeye başlamıştı. Caner ve cansu diğerlerine göre biraz daha sakindi.

    Düşünmeye başlamışlardı. Yapacamları hamleler belkide kendi hayatlarını etkileyecekti. Metin partinden çıkmak istedi. Telefon bahanesi uydurdu. Kapıya doğru giderken onu durduran Şevda oldu. Yüzünde şüpheli bir tavır vardı.

    Ahmet henüz Berkayı anlatmamıştı. ikinci bir panik yaratmamalıydı. Derken tüm ışıklar kapandı. Zifiri karanlıktı. Nutku tutulmuştu hepsinin.

    Ve birden ağır bir çarpma sesi geldi. Ve ışıklar açıldı. Metin vefat metin iptal metin şok... Vücudunda hiçbir boğuşma, darbe, kegib izi yoktu. Olduğu yerde düşüp bayılmıştı, ya da ölmüştü.

    Odadakiler birinin daha olmadığını farkettiler. Caner yoktu. Lavabonun sesi geliyordu. Cansu hemen lavaboya doğru koştu. Canerinde durumu kötüydü. Sol gözü kıpkırmızı olmuştu ve şişikti.

    Katil kim ?

    Not: düşüncenizi değiştirmeye çalışın. Uç noktalara bakın. Belki olay yazıldığı gibi apaçıktır. Belkide ben sizin başka şeylere dikkat etmenizi istiyorumdur.

    Not: akşama kadar bulan olmazsa sondan bir önceki devamıda yazarım
    ···
    1. 1.
      0
      panpa öncelikle partları sen mi yazıyorsun ve sorunun düzgün bir cevabı var mı

      gelelim benim cevabıma:

      hikaye bize 3. kişi bakış açısıyla lanse ediliyor lakin hikayenin başrolü her şeye rağmen ahmet ve bazı hususlarda bu ön plana çıkıyor bana kalırsa katil tek kişi ama ona yardım eden bir kişi var (isteyerek veya istemeden)

      ahmet dediğimiz bin önce en yakın arkadaşını duşakabinde öldürüyor (şarkıya gönderme yaparak) mert i sonra öldürmemiş de bulmuş izlenimi vermek için hemen ağır abisi berkay ın yanına giderek onun güvenini kazanıyor berkay muhtemelen katilin içlerinden birisi olduğunu anlayarak polise haber verirsek işlerin taka sarabileceğini düşünürek o an tek güvenilir gördüğü kişi olan ahmet e sırtını dayıyor

      ahmet helin i partiye hususi olarak davet ediyor herkesi fotoğraflaması ve kurbanlarını teker teker görebilmesi açısından plana onu dahil ediyor helin in de güvenini kazanan ahmet onun çığlığına koşuyor (berkay ı bu sırada çoktan saf dışı bıraktı bile) helin zaten şokta olduğundan hiçbişeye anlam veremiyor ama ahmet e olan güvenini de kaybetmiyor elbet

      ahmet otçu kardeşimiz metin e kafayı bulduktan sonra daha önceden hazırladığı 200 mg eroin + sentetik bonzai karışımını veriyor bundan mütevellit zehirlenme sonucu hayatını kaybediyor

      ışıklar gittiğinde bir çarpma sesi geliyor bu caner in gözünü duvara vurmasından ötürü büyütülecek bişey yok

      özet: ahmet partideki erkekleri öldürüyor böylece sevdiği kızın hayatındaki tek erkek olmayı planlıyor (mert yakın arkadaşı olduğu için ona güven duyuyordu, berkay ın güvenini kazanmıştı ve metin de kafayı bulduğu için onları öldürmesi kolay oluyor ama sonraki partlarda çember daraldıkça vaziyeti bir daha analiz etmek gerekebilir)
      ···
      1. 1.
        0
        bu arkadaşın açıklamaları doğru ve cuk oturuyor, katil Ahmet..
        ···
      2. 2.
        0
        Aynen de dediğin gibi kardeşim. Tek fark Ahmetin ışıklar kapalı iken Canerle boğuşması fakat karanlıktan dolayı üstesinden gelememesi.

        Sebebine gelirsek. Dediğin gibi. Fakat Ahmet akli dengesi tam olarak yerinde olan bir arkadaş değil. Fakat cinayet işlemesinin sebebi erkekleri öldürerek Şevdanın çevresindeki tek erkek olma isteği. Dediğim gibi akli dengesi tam düzgün değil.

        Bu arada aynen kardeşim. Kurgu bana ait.

        Tebrikler yeniden :D
        ···
      3. 3.
        0
        işini yarım bırakmaz herhalde diye düşünerek caner in mallığına bağladım panpa

        ayrıyaten hikayenin devdıbını da atabilir misin belki sorarım bunu arkadaşlara
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster