/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +283 -76
    arkadaşlarla buluşup eğlendikten sonra evime doğru yol alıyordum. saat olmuş on buçuk, evin oradaki üst geçitten geçerken iki tane kapalı 35-40 yaşlarında kadınla karşılaştım.

    tabii hem kadın olmaları hem de gecenin bir vakti bir erkekle karşılaşmaları biraz ürkütmüş olabilir onları. sonuçta tv'de yüzlerce haber çıkıyor bununla ilgili.ben de korkmasınlar diye merak etmeyin sadece geçip gidicem korkmanıza gerek yokdiyip hafiften de gülümseyerek geçtim yanlarından, derken, kadının teki arkamdan helal olsun bak ailesi ne güzel terbiyeli müslüman bi çocuk yetiştirmiş dedi. döndüm arkama hanımefendi ben ateistim dedim. kadının suratı birden düştü, daha demin aile terbiyesi aldığımı söyleyen kadın şimdi ailen hiç yetiştirememiş seni, utanmaz terbiyesiz diyip gitti.

    gördüğünüz gibi beyler, yaptığınız eylemlerin insanların gözünde hiçbir değeri yok. muhtemelen allah razı olsun deyip gitsem benden iyisi yoktu, ama dürüst davrandığım için birkaç dakka evvel zütü üç buçuk atan kadının gözünde birden terbiyesiz oldum.
    ···
   tümünü göster