/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    alevilik bir türkmen inancıdır am paparası. sünnilik mi bu amk malezya'daki adamla sarajevo'daki aynı tak olsun. kürt alevi diye bir şey olmaz. onlar türkmen dönmesi ya da ermeni'dir amk.
    ···
    1. 1.
      -1
      Amina kodugumun oglu alevi inancı orta asyadan türklerden geliyor dogrudur ama türkler anadoluya geldiğinde ve ozelikle hacı bektas veli döneminde orada bulunan diğer milletlerde sahiplenmislerdir inanca. Alevi inancı turklerden gelmedir ama sadece onlara ait degildir. Alevi olmak isteyen herkes alevi olabilir eline beline diline sahip olursa. yannan kafali ırkçı huur çocuğu seni.
      ···
    2. 2.
      0
      senin ananı giberim huur çocuğu kürt, ben özünde bir türkmen inancı olduğunu belirttim dıbına kodumun kürtçü sosyalisti. sahiplenmeyin aleviliği. amk kürdoları yüzünden bizi terörist zannediyor millet.
      ···
    3. 3.
      -1
      Lan huur evladi ben kendim türkmen alevisiyim benim inancıma saygi duyan sahiplenen herkese saygı duyarım severim. Sizin gibi huur cocukları yuzunden bu memleket bu Hale geldi. Yeter artik bıktık sizin gibi şerefsizlerden bitin artık geberin amk .
      ···
    4. 4.
      +1
      Amk sizin, Alevilere bu denli düşmanlığınızın sebebi nedir lan bu adamlar yeri geliyor Atatürkü Sünnilerden daha çok sahipleniyor, hadi kürtlerden hoşlanmazsanız anlarım ama Türkmen alevilerin ne suçu var?
      ···
    5. 5.
      -1
      amk salağı ya pkklı ipne seni sen türkmen olsan nolur amcık.
      ···
    6. 6.
      -1
      gibtir huur cocuğu
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster