/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +2
    simdi kendini bir okul calisaninin yerine koy huur cocugu.

    gecenin bir yarisi evin basiliyor. polisler seni karinin cocugunun onunde aliyor. noluyo diye soruyosun, cocuk taciz etmissin diyorlar. ailen cocuklarin da duyuyor tabii.

    somra ustune onlarca yil hapis yatiyorsun. belki ailen terk ediyor seni. anan baban bile yuzune bakmiyor. belki is bile bulamiyorsun, hayatin karariyor.

    tabii bunlar sansliysan olur. cunku cocuk tacizcisini direk sislerler.

    tek sucun ne mi? biyikli olmak.

    ulan anasini avradini gibtimin geri zekalisi, tamam haklisin cocuksun kafa basmiyor eyvallah da, hangisi diye sorduklarinda bilmiyorum demek bu kadar mi zor?

    arastir bakalim yanlis adami mi secmissin dogru adam mi? ve arastir bakalim gosterdigin adamin basina neler gelmis sucsuz yere. vicdan azabindan kendini asmazsan senin ilik gotunu gibeyim ben.

    insallah hic beklemediin bi anda cocuk tacizi gibi pis bir seyden iceri atilirsin. sucsuz yere hemde. anlat anlatabilirsen derdini bakalim.

    ( lisedeyken kizin biri bana gicim olmustu ve durduk yere " beni taciz etti " diye gibayetci olmustu. 6 ay islah evinde yattim. yillarca mahkemeyle ugrastim. sonunda bi gib cikmadi sicilden falan dustuler ama kiza da bisey olmadi iftiradan falan. kaldi ki yukarida yazdigim olay...

    yani anliyorum cocukmus pgiboloji gitmis falan ama bi de iceri atilan adamin yerine koyun kendinizi. ya masumsa? ne dmeek lan rastgele birini sectim? kurbanlik koyun alirken bile sagina soluna bi bakarsin huur evladi)
    ···
    1. 1.
      +1
      taşşak geçiyor AQ çocuğu panpa, samsun'da sıradan bir gün demek istemiş ama böyle bir konuyu alay malzemesi ettiği için onun anasının dıbını sizin için samsun'un ortasında gibecem, siz samsun'da sıradan bir gün diye dalga geçeceksiniz
      ···
      1. 1.
        0
        bilmiyorum müslüman mısın ama kuran çarpsın ki noktası noktasına kadar doğrudur (:
        ···
      2. 2.
        0
        o zaman adam gibi yaz, hikaye anlatır gibi anlatma. gelelim asıl konuya suçluluk duyduğun durum, kafadan atıp bir kişiyi yanlışlıkla suçlamış olmak mı? yoksa tacize uğramış olmak mı?
        ···
    2. 2.
      0
      iyide panpa o anda kendini benim yerime koy. eve girip çıkanlar belli değil. sorguya çekiliyorsun daha 4-5 yaşında birisin. bilmiyorum doğruyu seçmişimdir büyük ihtimal yanlış seçicek biri değilim. hani olurda seçtiysem bilmiyorum. hatırlamıyorum pek. ama soruşturmada açılmadı heralde biraz tereddütlüydüm bu konuda. mahkeme falan hiç bişey olmadı çünkü olay kapandı gibi sanki. bence ceza alan olmadı ama ben taciz edildim.
      ···
   tümünü göster