/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -4
    Ahmet akşam eve yeni gelmişti. 18 yaşına girecekti. Onun için çok önemli olan bu doğum gününü kimsenin hatırlamadığını düşünerek odasına geçiyordu. Işıkları açtığında tüm arkadaşlarını içerde görünce şaşırmıştı ve mutlu olmuştu. Üstelik sevdiği kız da oradaydı.

    Önce yakın arkadaşı Mert yanına geldi ve tebrik ediğ kulağına bir şeyler fısıldadı. Gürültüden Ahmet "yarın ... ısmarlarız joker" kısmını anlayabildi.

    Sonra masanın yanına geçip pastasını söndürdü. Onun pastadaki mumları söndürmesini fotoğraflayan Helin ise ikide bir poz istiyordı. Zaten fotoğrafçılık okuduğundan Helinin bu davranışlarına alışıktı herkes.

    içeçekler ve pastalar dağıtıldı. Hediyesini ilk veren yine Mert'ti. Paketinden kıyafet olduğu belliydi. Fakat başka bir önemi olduğunu söylemişti Mert. Sonraki hediyeyi Şevda vermişti. Şevda ile baya iyiydiler. Zaten sonraki hafta sinema teklif etmeyi düşünüyordu.

    Ve parti başlamıştı. Herkes deli gibi içiyordu. Arkada açtıkları
    Tove Lo-Habbits ise ortama tam atmosferik bir hava katıyordu.

    Her çevrede olan bin arkadaş tipiydi Metin. Ve yapacağını yapıp biraz ot getirmişti partiye. Tıp fakültesinde okumasına rağmen hayatını yaşıyordu.
    Berkay ilk deneyen olmuştu ve pekte etkilememişti onu. 6 yıldır body ile uğraşıyordu ve oldukça kaba görünüyordu. Zaten ufak dozdan etkilenseydi görüntüsüne yakışmazdı.

    Caner ve Cansu ise partinin ikiz kardeşleri idi. Çift yumurta ikizi ve kız erkektiler. Anneannesi beyaz rusya göçmeniydi. Ağız ve çene yapılarından slav geni taşıdıkları anlaşılıyordu. Sarı saçları ise cabasıydı. Canerin mavi, Cansunun ise bal gözleri vardı.

    Aradan 3 saat geçmişti. Her şey ilk anki gibi devam ediyordu. Fakat bir anda kapı çaldı. Müzik kesildi. Ve Mert te ışıklar açtı. Sonra da kapıyı açtı Ahmet. Sitenin güvenliği şikayet aldıklarını söylemeye gelmişti. Rıza aslında gençlerle iyi takılırdı. Zaten olayı görüncede izin verdi gençlere.

    Ahmet yorulmuştu bayağı. Başıda ağırmaya başlamıştı. içtiği içkilerin etkisi ile tuvalete gitti. Gözleri kapanıyordu ve görüşü bulanıklaşmıştı. Tuvaletini yaptı. Fakat duşakabinin içinde bir şey olduğunu farketti. Daha da yakından bakmak için yaklaştı. Kan olduğunı anladı. Duşakabinin kapısını açtı. Mert orda cansız bir biçimde yatıyordu. Ahmet şoka girmişti. Hemen polise haber vermeliydi. Fakat içeri geçip durumdan Berkayı haberdad etti. Soğukkanlı olan Berkay şimdilik polisi aramamasını söyledi. Ne de olsa evde tektiler. Ve işler karışabilirdi.

    Beraber balkona çıktılar. Sakinleşmek için sigara yaktı Ahmet. Tam ilk fırtını çekecekken içerden çığlık sesi geldi. Ve Ahmet hemen koştu.

    Helin, Mertin cansız cesedini bulmuştu. Polise haber vermeye çalışmıştı. Berkay Ahmeti o kadar etkilemişti ki Ahmet Helinin elinden telefonu alıp attı. Helin iyice çıldırmıştı. Ahmet Berkaya bakacığını söyledi. Helinin yüzünde anlamsız korku ile karışık bir ifade oluştu. Fakat Ahmet bunu göremeden gitti.

    Balkona döndüğünde Berkayın balkon demirliklerine asılmış cesedini gördüğü. Teker teker avlandıklarını düşünmeye başladı.

    Katil kim ?

    Not: yarına kadar bulan olmazsa hikayeyi biraz daha aydınlatıp bulmanızı kolaylaştıracağım.
    ···
   tümünü göster