/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Sevdiginle degil seni sevenle evleniceksin o seni mutlu eder ancak unutma bunu panpa ki senin ki fazla degilmiş ben sevdigim kızı 3 sene bekledim o sürekli başkalarıyla berabermiş ulan deniyorum olmuyo felan neyse bu yaz cıktı hemde arkadaşımla yatmış olarak çocukta sürekli yüz yüzeydik ya yüzüme bakıp cayımı icipte böyle birşeyi insan nasıl yapar ben bir acı bir keder kız geldi özür diledi en son şarköye zütürdüm çaktım gibtir lan dedim şimdi kafam rahat beterin beteri var
    ···
    1. 1.
      0
      kardeş senin durum da çok kötü.. ben sömestr da sevdiğim kızla buluşcam. o buluşmada bakıcam gözlerine. konuşcaz her şeyi. olmazsa olmaz..
      ···
      1. 1.
        -1
        Sen beni dinle seni sevenle ol bir kez ayrılan bin kez daha ayrılır ben bunu ögrendim.ama seni seven her kötü gününde seninle olur.
        ···
      2. 2.
        0
        panpa ama ben beni seven kızla evlenemem. o kızın da hayatını gibmek istemiyorum, yakışmaz.
        ···
      3. 3.
        0
        Önce o kızı unutmak kaidesiyle tabiki olsalarda olmasalarda bu hayat devam edicektir karamsar olmaz ben 7 ay depresyona girdimde ne oldu hiç olmadı fittness başla ben öyle kurtuldum bu meretten kendime deger vermeyi orda ögrendim
        ···
      4. 4.
        0
        biliyor musun ben de fitness a başladım. vücut sağlam. onun beni en son gördüğü deri ceketli cool ile şimdiki deri ceketli cool arasında dağlar kadar fark var. en kötü konuşmuş olcaz panpa.
        ···
      5. 5.
        0
        dediklerimi unutma bak aynı şeyler tekrar edicek neyse allah gönlüne göre versin kardeşim hayırlı geceler
        ···
      6. 6.
        0
        eyvallah kardeşim sana da hayırlı geceler.
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster