/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    uzaklardan o nasıl bişi amuhagodydugumunnmn diyişinizi duydum bile . bu muhabbeti internette gördüm az önce. anlamı şuymuş : karşı cinsin fiziksel özellikleri yerine entellektüel kapasitesinden tahrik olmak. yani kafa hariç kemiksiz 200 gram değil doğrudan kafadan tahrik olmak. geçen başıma geldiği için tam olarak emin oldum. şöyle ki:
    geçen sınıfta ders arasında oturuyordum ve yanımdaki boş koltuğa fiziği 7/10 bir kız oturdu ama yüzü öyle güzel değildi ilgimi çekmemişti. oturabilir miyim dedi , bende tabi ki neden olmasın dedim.
    yanıma oturdu, bu dersler insanlığa aykırı derecede yoğun , bazen kaçacak yerim yokmuş gibi hissediyorum sanki ruhum zorla bağlanmış ve ben ruhumun esareti hakkında öfkeden başka bir şey hissetmiyorum gibisinden (tam ifadeyi hatırlayamadım ) bir şeyler söyledi. beyler abartmıyorum o an hayatımın en efsane hazlarından birini yaşayarak öyle bir ereksiyona geldim ki bir anda oturdupum koltuktan kızın üstüne atlayıp çılgınca sevişmeme ramak kaldı kendimi bir tık daha tutamasam atlayacaktım bu duyguyu yaşayan panpalarımız bilirler. bir anda onu yatağa atıp iliklerime kadar boşalmak geçti içimden ve uzun süre aklımdan o hayal ettiğim sahneler çıkmadı. o gün anladım ki evet, ben bir sapyociksüelim (veya düpedüz sapın önde gideniyim) ama iki olasılıkla da zekanın beni fizikten kat kat tahrik ettiği çok açık
    ···
   tümünü göster