/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +5 -2
    O asenalar senin ağzını yüzünü dağıtacak kadar merttir, moskofçu oruspu çocuklarına tamah etmezler vesselam ! Ayrıca asenalarımız senin ortam kızlarına, mertcana dıbını zütünü dağıttırdığın kız kardeşine, kerhanelerden topladığın anana da benzemezler. Namuslu kızlardır asenalarımız. Dava aşığıdırlar istisnasız.

    Gelelim diğer konuya. Senin gibi milletin namusuna bakan oruspu çocukları oldukça çok gibilir ağzınız yüzünüz okul çıkışlarında.Bu vatanın başı derde girdiğinde kendini vatanı için feda edecek yegane harekattır Ülkücü Hareket !

    Birazda senden bahsedelim;

    Babası moskofçu, anası kerhanelerde bol gibişken, kız kardeşi gün ışırken eve dönen ala gavat elini gibmekle yetinen içest oruspu çocuğunun tekisin. Değil rus kızı gibmek duni am yapıp gibmekten ileriye gidemeyen bir ergensin.

    Haydi oruspu çocuğu haydi,sen git kumda oyna, buralar sana büyük gelir !
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      Kes amk çomar huur çocuğu. Senin o Asena bacılarını çok fena ulutuyorum. Belki gerçek bacını da gibmişimdir. ismini yaz gibtiysem akrabayız diye fazla uğraşmam
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      Dalga geçmekten öteye gidemez asla ciddi davranamazsın. Gevşek oruspu çocuğunun tekisin. Cevap bile vermemem gerekir aslında sana ama neyse.
      ···
    3. 3.
      -2
      Psudox lisede ocaga giren züt korkusu tavan yapmıs züt verenın tekıdır anancılık yapar olgun davranmaz üstüne tum ergenler gıbı koyu renkte genıs bır ceket gecırır bu pünönünkü tek basına 3 yasındakı erkek kardesınız bile gıberek oldurebılır lakın toplu takıldıgı ıcın züt deligini genısleten daha olmamıstır karısını tek basına da gıbemecegı ıcın emınım lıselı dıger ergen arkadaslarını da cagıracaktır
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster