/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 376.
    +1 -4
    Arkadaş yardımcı olmak istemiş ama bunlar zaten her gün görüp okuduğunuz duyduğunuz şeyler. Özgüvenli olun, bakımlı olun, cesur olun, gezin vs.. Ben biraz daha detaya giricem. Öncelikle kadın-erkek dinamiğini çözüp evrimsel pgibolojiyi öğrenmeniz lazım. Aşk herkesin geçirmesi gereken bir kızamık hastalığı gibidir aklınızın köşesinde bulunsun. Erkek olarak goreviniz misyonunuz sağlam durup evin kayası direği olmaktır. Buna güç deniyor. Seçeceğiniz dişiden güzellik dahil her anlamda ustun olmanız gerekiyor. Siz 10/7 yseniz kız en fazla 10/6 olmalı i. Bir kadının en çok korktuğu şey yanlışlıkla statüsü düşük erkekle birlikte olduğunu anlamasıdır.

    Unutmayın eziğin, sünepenin, kendisinden başka seçeneği olmayacağını bildiği Bi erkeğin aşkındansa kadınlar güçlünün metresi olmayı tercih ederler. Bu yüzden her anlamda kendinizi geliştirip kadına başka kadınlar da olduğunu tek seçeneğinizin o olmadığını subliminal Bi şekilde hissettirmelisiniz. Aldatmayın bu şerefsizliktir fakat diğer kadınların da sizi beğendiğini, arzuladığını hissetmesi gerek kadının yoksa kendini enayi gibi hissedecektir. Google da red pill, ve hypergami terimlerini araştırmanızı tavsiye ederim.

    örnek olarak erasmusa gidecek bir kıza aşkım her gün görüşürüz skype yaparız watzap yaparız derseniz o anda gibi tuttunuz, bunun yerine 6 ay elimi gibemem geldiğinde boşsan takılırız derseniz kadın zihninde sadece sizinle meşgul olacak ve oldurucu darbeyi atmış olacaksınız. Bu sadece örnekti.

    Dediğim gibi erkekseniz statünüz yüksek, güçlü bir fizik ( sağlıklı genler), sosyal ortamları domine edebilecek kadar genel kültür ( bu sanırım alfa dediğiniz olay) bu konularda becerinizi geliştirmeniz lazım. Kurdan gibi kollarınız varsa spora gidin. Ağırlığınızın 1.5 katı bench yapacak kıvama gelmelisiniz en azından. Aklıma gelenler bunlar. Çık daha detaya girebilirim mesaj yoluyla da yardımcı olabilirim. Arkadaş bildiklerinizi size aşılıyor. Motivasyonunuzu yükseltmeye uğraşıyor ama asıl önemli olan disiplindir. Motivasyon dünyanın en tırt kavramıdır. Başarı disiplinle gelir.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      https://www.youtube.com/watch?v=oEq249rlx9E

      vallahi biraz okudum baktım saçmalıyorsun okumadım. yok kadın erkek dinamiğini çözüp evrimsel pgiboloji anlamanız lazım falan kahkaha attım akşam akşam kusura bakma : ).
      ···
   tümünü göster