/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -3
    Bence adamlar sadece sizi tanıtıyor. En büyük tehlike olarak gördüğü yok. Zaten bu programında büyük sebebi daha Rus bayrağıyla diğer bayrakları ayıramayan salakları tanıtmak içindir.

    Her mavi-beyaz-kırmızı bayrak Rus bayrağı, her çekik gözlü Çinli değil.
    ···
    1. 1.
      0
      anti emperyalistiz söürgeci düzene karşıyız diyip abd uçaklarıyla devrim yapan huur cocugu pyd-ypglileri göstermeyte bile tenezzül etmemiş ayrıca bu kürtler abd ucaklarına yanlışlıkla kendini bombalatmadı mı aq :D:DD:D:D:
      ···
      1. 1.
        0
        işte tipik bir salak. Ben PYD/YPG-YPJ'nin sözünü mü ettim? Yada destekledim mi? gibimin andavalı. işte tam belgeselliksiniz amkmun hayvanları.
        ···
      2. 2.
        0
        ulan amın feryadı o eylemde hollanda konsolosluguna yumurta atanlar alperenlerdi aç izle videoyu oradan buradan duyduklarınızla konuşuyorsun belgesellik olan biz değil o maymunlar hadi diyelim ülkücüler attı o yumurtaları

        yanlış konsolosluğa yumurta atmak < yanlış koordinasyon verip 45 militanının ölümüne sebep olmak asdfgh
        ···
      3. 3.
        0
        gibimin eşşeğine bak. Hala YPG diyor bana. Kıvırmayın amk kıvırmayın. Ben YPG'yi savunmuyorum o yüzden bana bunla gelemezsin. Ama sen ülkücüleri savunuyorsun o yüzden ben seni bununla yargılarım. Zira Alperenler'de daha sofu Ülkücü. Ülkücü mirastan olduklarını söylüyor. Haydi diyelim Alperenciler yaptı, sizin takipçiniz olan davardan başka bir şeyde beklenmezdi
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster