/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -5
    Beyler gun itibari ile sozlugu birakma karari aldim,bu kararin ardindan da kendi capimda uzun sayilabilecek bir veda yazisi yazmayi dusundum.

    Sozlukle ilk tanismam,bu civciv kesme olayina dayanir. Mersin den, istanbul a tasinmistik,ben yalova da okula gidiyordum. Hersey bomtaktu, memleketten,arkadaslarimdan, sevgilimden ayrilmistim. Ayrildim dediysem bildigin sevgilim aldatmis, arkadaslarim satmisti. Ulan internet cafede vakit gecirirken bu civciv olayini gorup ucukuncu olarak, 'yarrammstein' nicki ile katildim araniza. En taktan donemlerimde hep bu sozlukteydim. Ankara da bir evin odasindan nerededeyse cikmadan 3 yil gecirdigimde, Mersin e tekrar dondugumde, Aldatildigimda,dolandirildigimda, ekmege muhtac kaldigimda, zengin oldugumda ve tekrar dolandirilip pgibolojimin anasi gibildiginde de. Nickler degisti, nesiller degisti. Ama buradaki. muhabbet gercekten cok guzeldi.

    Inci sozluk zirveleri gercekten tam bir yannan kafali tabiriyle turkiye mozagigi oluyordu,cok degigib adamlarla tanistim bu zirvelerde. Inci sozluk disinda, ayni masada bir ozel harekat polisi,bir cumhuriyet savcisi,bir erkek berberi raki icip gecenin sonunda birbirlerinin gotune parmak atacak kadar nerede birbirleriyle kaynasabilir ki?

    Beyler herseyin bir sonu var, sozlugun ortami degismedi dedim ama benim icin mide bulandirici olmaya basladi. Hepinize iyi eglenceler.
    ···
   tümünü göster