/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8
    Adam haklı beyler
    Sosyalist ideoloji alman çıkışlıdır, ruslarda lenin ve stalin , çinde mao sosyalizm adı altında kapitalizmden bile ağır düzenler kurdular.(george orwell hayvan çiftliği kitabında sovyet sosyalizmini eleştirir, öneririm)
    Tarihin en büyük katillerinden biri olduğu düşünülen hitler yaklaşık 10 küsür milyon insanın ölümüne sebep olduğu varsayılır, çakma sosyalist mao zedong'un ise baskıcı ve aptalca politikaları sebebiyle, bir çoğu açlıktan olmak üzere yaklaşık 70-80 milyon insanı öldürdüğü bilinmektedir.
    Bizim kendini komunist sanan aptal ve bilgisiz solcularımız ise moa zedong, stalin,lenin gibi adamları kahraman olarak görür. isterseniz şimdi gidip mao zedong ekşi sözlük başlığına girin ve vahim durumu görün; çoğunun söylediği şu, "mao zedong o kadar özgürlükçü bi liderdi ki kendisi hakkında olumsuz yorum yapılmasına bile izin verirdi". bide bunlar kendilerine aydın derler daha arkasında durdukları adamın kim olduğunu bilmiyorlar
    ···
    1. 1.
      -1
      Laf atacağın Lenin değil Stalin, Mao, Kalinin, Troçki ve Kruşçev'dir. Lenin, Marx'ın fikirlerini somutlaştırarak günümüz Komünizm'inin temel öğretilerini oluşturdu.

      Sovyetler Birliği kurulduktan sonra solcu tarafından vurularak yarı felç kalınca ülkeyi yönetemez oldu zaten. Sovyetler'in ağzına sıçan adam Troçki, Stalin, Kalinin üçlüsüydü.
      ···
   tümünü göster