/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +4 -1
    Akşam baya bi geç yattığımız için öğlen 1 gibi uyandım. Elektirikli battanyeyi açık unutmuşum ağzım yüzüm kurumuş içimin suyu çekilmişti. Daşşaklarım çuval gibi olmuş, sanki tecavüze uğramış gibi hissediyordum. Zar zor kalktım ve arkadaşıda tekmeleyerek uyandırdım. Kalk dıbına koduğumun ayısı kalk.

    Neyse ben elimi yüzümü yıkadıktan sonra bu da uyandı çayı falan koydum. Bu salağı ekmek almaya yolladım. Geldi Ekmeklerimizin arasına peynirimizi domatesimizi salamımızı sosimizi koyup tükettik. Üsütüne birer çay sigara patlattık ohhh bizden mutlusu var mı beeee. Bu gün güneş açmıştı ve hava ılık gibiydi acilen operasyona başlamalıydım. Yan taraftaki oğlanlara eşyaları bıraktım. Biraz kapı önünde muhabbet ettik. Ağdan cs kuruyorlarmış sizde gelin falan dedi. Tamam kanka dedim. Akşam kurdunuz mu haber edin savaşırız dedim.

    Kahvaltılıkları mehmet abilere bıraktım. Mehmet abi bizim dolap işi oldu? gelecek abim sabret. Ben sabrediyorum da Bakteriler sabretmiyor bak peynir kokmaya başlamış. Hasta edeceksin bizi dedim gülerek
    ···
   tümünü göster