/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +421 -49
    Evet beyler, Türkmen yazıp 2868'e göndererek faşist Ruslara karşı yurtlarını savunan Türkmenlere kardeşlerimize yardım ediyoruz...

    Türkmenler olağanüstü imkansızlıklar içinde; iran rejim güçlerine, Suriye askeri birliklerine, Rus füzelerine ve savaş uçaklarına karşı kadınıyla erkeğiyle şu an bile yurtlarını savunmaktadırlar.

    Türk olarak bizim de ortak tarihe, ortak maziye, ortak kültüre, ortak dile ve ortak dine sahip olduğumuz Türkmen kardeşlerimize yardım etmek tarihe olan, atalarımıza olan boyun borcumuzu ödemektir.

    Özellikle jeopolitik konumu nedeniyle Bayırbucak büyük önem taşımaktadır. Batılı devletlerin hayal ettikleri Kürdistan'ın denize kıyısı olması için orayı almaya çalışıyorlar. Bu yüzden Rusya orada işid'i değil, Türkmen ve Arapları bombalıyor. Bizim ise milletimizin bekasına karşı yapılan bu hain emelleri ise boşa çıkarmak için, orada bir nefer olarak bulunamasak bile maddi yardımlarımızla onlara destek olmamız gerekiyor.

    Siz değerli kardeşlerimden 2868'e "Türkmen" yazıp mesaj atarak 10 liralık bağışta bulunmanızı istiyorum. 10 lira deyip geçmeyin, damlaya damlaya göl olur...

    Haydi kardeşler, gösterin inci ruhunu...

    edit: söylemeden edemeyeceğim, bu başlığın yarım saat içinde trendde üst noktalara gelmiş olması Türk milletinin karakterinin ne kadar yüksek olduğunun, ne kadar yardımsever olduğunun bir göstergesidir.
    ···
   tümünü göster