/i/Tespit

  1. 1.
    +51 -1
    köy kızları daha beter hale geliyor insan içine karışınca, örneklerini çok gördüm
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      oda doğru amk
      ···
    2. 2.
      +67
      Lan koyden de kiz alinmaz onlar daha kotu. Birincisi kiz kultursuz olur muabbetine uymaz ikincisi de butun gun televizyon izliyolar kiraz mevsimiydi ask selalesiydi derken beyinleri yikaniyo amk kendi koyumden biliyorum. Amina kodugum populer kulturu tum dunyayi sardi. Bi afrikadaki kabilelerdeki kizlar kaldi boyle olmayan onlari da gibmeye cukumuz yetmez.
      ···
      1. 1.
        -2
        yanlış düşünüyosun kardeşim, ben bi kısmı için öyle söyledim. benim köyde kuzenlerim var 20li yaşlarda 2 tane kız, üniversite okudular. şiveleri haricinden senden benden akıcı ve mantıklı konuşuyorlar. bitanesi üniversiteden arkadaşının kardeşiyle nişanlı şuan, diğerinin bitane sevgilisi oldu, çocuk şanlıurfalıydı töre gereği başkasıyla evlenmek zorunda kaldı, kendi köyünden biriyle. kız şuan bi başkasıyla sözlü ve çokta dürüst insanlar. ben o cümlemi köyden hiç dışarı çıkmamış, gözü erkek arayan kızlar için kurdum.
        ···
      2. 2.
        +3
        Istisnalar kaideyi bozmaz kardesim. Koylerdeki dedikoduyu bos muhabbetleri bi gorsen igrenirsin amk sen koyden gittigin an arkandan konusmaya basliyo amk koyluleri he su an sehirdekiler ondan daha mi iyi yani, degil kardesim haklisin koyden kiz almak huur almaktan iyidir. Ama dedigim gibi istisnalar koyde oldugu gibi sehirde de olabilir illa koylu almak zorunda degilsin. allah gonlune gore versin.
        ···
      3. 3.
        0
        Beyler benim amcam bi 10 yıl önce köyden kız aldı evlendiler amk o gün bu gündür sülalenin dedikodusunu yapıyo gibti koskoca sülaleyi amk köylüsü beyler bunlar köyde yapıcak bişeyleri olmadığı için dedikodu yapıyorlar ordan alıştıkları için nerde olurlarsa olsunlar devam ediyorlar çocuklarilı bile farklı yaptı amcamın oğlunu göremiyom amk köylü değilde kapalı kız alın amk
        ···
      4. 4.
        0
        haklı olduğunuz yerler var ama çok istisnaları da var. tabi geneli kaşarlıkta, şehir yerlerindekilere göre daha üst düzey oluyorlar
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster