/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +2
    panpa şimdi çok mutluyken bile bi anda bi hüzün çöküyor üstüme kendimi youtube de neşet ertaş dinlerken buluyorum, aşık olmak bi kıza akrşı bir takım duygular besleyemiyorum hatta mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum kezolar diye şimdi gay misin dicek panpalara da diyim aq eaegs şaka lan şaka hemcinslerimden de hoşlanmıyom aq ha karıya fln giderim ama söz konusu aşk olunca bende herhangi bir duygu vuku bulmuyo. Aşırı fazla hayal kuruyorum sanki ebnim sorunlardan kaçış dünyammış gibi hayallerim hiç olmicak şeyleri hayal ediyorum hiç olması trilyonda bir bile olsa bi ihtimali olan bişeyi hayal etmiyorum, kitap okurken, ders çalışırken fln aşırı dikkatim dağılıyor sürekli başka şeyler geliyor aklıma hayatta yapmaktan zevk aldığım şeyden şuan zevk alamıyorum hatta uzak kalıyorum sürekli yardımını bekliyorum panpa.
    Not: pgiboloğa gittim test yaptırıp sonuçlara baktı ialç vercekti anti depresan fln aktif kicktaks yapıyordum o sıra o yüzden almadım mal gibi dolaşmamak için verdiği test bu: https://pbs . twimg.com/media/Bwgr1VtCcAALbvo.jpg
    ···
    1. 1.
      +2
      genel bir sorun sendeki çoğu insanda olabilen bir sorun. eğer şarkılar senin içini rahatlatıyorsa devam et ama eğer içini bunaltıyorsa dinlememeni öneririm. ha bu arada anti- depresanda sandığın gibi birşey değil sadece kafana takılan şeylerden kurtuluyorsun. yani biraz uyuşturucu etkisi var : ).. şaka bir yana, yani rahatlıyosun ya öyle diyim kicktaksunu engelliycek birşey değil.
      ···
   tümünü göster