/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -2
    6 yıl önce başlamıştı aslında herşey . Tek bir mesajınla iyi geceler diye .Sen atmıştın ilk mesajı bana. keşke atmasaydın diyeceğim o ilk mesaj.

    Cuma günüydü o gün gece 12 yi geçmişti aslında ben sabah görmüştüm gerçi o mesajını ama olsun bende süsledim sabah ilk ışıklarda Günaydın mesajımla .

    Öylece başlamıştı hikayemiz ta ki sen üniversiteye gidene kadar o bin kız arkadaşları edinene kadar . ayrılmadan benden hergece ağlıyorum derdin neymiş ben ona güvenmiyormuşum neymiş çok geziyor diye gezme diyormuşum . ayrıldın benden gittin o gece iki gün sonra dayanamadım mesaj attım sana aynı anda mesaj geldi senden başkası var yasin diye . O anda titremeye başladım ilk defa depresyona girdim ilk defa sigaraya başladım ve ilk defa kız için ağladım. O geceden sonra anladım hayatta ANNE BABA neden bu kadar degerli olduklarını senin yuzunden onlarla aram bozulmuştu ama onlar beni bırakıp gitmediler be sevdiğim nalet olsun beni kendine köpek yapan sana , sana köpeklik yapıp ANNEmi BABAmı üzen bana . şimdi elimde sigara her defasında gidişine içiyorum bağımlılık yaptı aynı sen gibi be ama tek farkla sigaram hep yanımda ve yavaş yavaş öldürürken sen bi anda gibip atmıştın hayatımı.

    Kısaca : Anne babanıza ailenize çok değer verin herşey geçiçi şu dıbına koyduğum dünyasında aşk falan yalan amk herşey geçior be beyler en azından ya siz ya da o gibtiri çekip gidiyor.

    Kısaca2: sigaranın zararından çok faydasını gördüm.
    ···
   tümünü göster