/i/İnanç

İnanç
  1. 151.
    +6
    Oncelikle hakkini helal et kardesim ustte kalmasi gerekirdi..

    Bak konuyu acan arkadas sirf sana cevap vermek icin giris yaptim, cips yiyordum ellerim yagliydi parmaklarimi yaladim ve su an telefonun ekranina sicarak bu yaziyi yaziyorum..o yuzden bari bunun hatrina on yargilarini birak adam gibi oku...

    Sen bebeklerin ne gunahi var diye sormussun.. peki ben sana bi soru sorayim sen bunu bana kendi inancsizliginla acikla... madem din yok biz hayvanlarla ayni kokenden geldik o zaman insanla koyunun tavugun bi farki yok demi..
    Sen katil misin... ruhsuz duygusuzmusun..?nasil olur da o hayvancagizlarin etini yemek icin sirf, onlari kafledersin.. neden yasama haklarini ellerinden alirsin..
    Bak benim inancim buna cevap verebiliyor, senin soruna da bu yolla cevap alirsin..ben sonsuz kudret sahibi bir allaha inaniyorum, o diledigini diledigi gibi yapar benim inancima gore..o hayvanlar da kesilirken hic bir aci hissetmiyor ornegin.. hatta bicak degdigi an biseyler hissetmek istiyor(bu pgibolojik mental bir olaydir) ancak onu bile hissedemiyor..bu bebekler de benim inancima gore hic bir aci cekmediler, cunku benim inandigim allahin gucu buna yeter, liseli ateist cool ergenler hunu anlamak istemese de..
    ···
   tümünü göster