/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 176.
    +42 -7
    Tamam dıbına soktuklarım devam ediyom amk az kafamı dinliyim dedim.

    Neyse beyler 5 gün sonra kızın bilgisayarın mici açtım para hazırmı dedim hazır dedi tamam o zaman arkandaki çöp konteynırının oraya at parayı dedim. neden atıcam sen hala benim bilgisayarımdasın parayı alıp birdaha ifşamı bulmıcağını nerden bilicem?? parayı dediğim yere at sana anlatıcam dedim. parayı attı içeriye girdi maksatım yakalanmaktı beyler.. Amacım para değildi böyle huur evlatlarının insanları ezip aşağlayınca olabilicek şeyleri göstermek için yapıyordum.. Parayı attı bende kapşonlu hırkamı giydim orjinal anonymous maskemi taktım ve çöpten poşetlenmiş 10 bin lirayı aldım ve arkamdan dur lan dedi amk kaşarı. arkamı döndüm maskeyi çıkardım.. gözünün içine baktım.. sen geçen minibüste yanımda oturan bin değilmisin dedi.. evet öyleyim ama bin değilim dedim benim ne durumda olduğumu bilmeden telefonumla dalga geçmiştiniz şimdi bu parayla kendime yeni telefon alıcam dedim..

    Devamı gelicek kısa yazdım beyler bundan sonra uzun uzun ve gibişli yazıcam..

    Edit: beyler kızı bilen bilir zombirock oynuyordu tam bir alem kaşarıydı amk adı mykres ti zombirock oynıyan binlerin çocğu bilir pc den izlerken bende başlamıştım sarıdıydı amk oyunu kapattılar sonra.
    ···
    1. 1.
      +1
      Güççççççç vuruşuuuu
      ···
    2. 2.
      -1
      kanka forvet miydi o kızın oynadıgı lan ? eğer öyleyse hatırlıyorum o nickli birini ortada kapışılan bi harita vardı altta lav oluyodu bazen o map ta az dayak atmamıştı o huur bize amk full itemdi
      ···
    3. 3.
      0
      bana slot makinası gibi bişey vardı ondan +9 gitar çıkmıştı 1 hafta sonra oyun kapandı şansımı gibeyim
      ···
    4. 4.
      0
      Amk ben o huuryu sürekli gibiyordum oyunda kaşar olmuştu bir kere beni kandırmıştı kanki olakmı bahanesiyle öyle kesmişti huur.
      ···
    5. 5.
      +2
      dıbınakoyim salla salla bi' şey demiyoruz da inandırıcı salla da biz de zevk alalım amk. geçen minübüste gördüğün ne lan en az 1 ay geçmiş oluyor o minübüs olayının üzerinden, kız ertesi gün görse hatırlamaz seni dıbınasoktuğum hikayeyi gibmeden anlat
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster