/i/Tespit

  1. 76.
    +3 -1
    @abd bırak @1 sığırını kendi kendine dövünsün. adam yerine koyup birşey açıklamaya çalışmak kabahat, sövmeyi biliyor anca algı asimetrisi sığır. Zira tartışmayı bilseydi, kaynak göster demezdi, kafasından bazı şeyleri oturdu dıbına koyayim.
    Yine de son kez uğraşıyorum güzel karşim, birincisi iq ölçümü tam olarak yapılamıyor, zira 1 çeşit zeka yok, bunlar duygusal zeka, mantıksal zeka, sosyal zeka gibi farklı çeşitlerde inceleniyor. 2. si lan bu einstein 20 yaşına kadar gerizakalı embesil olarak etiketlenen bi herifti. 20 sinden sonra iq mu kastı da 26. yaşında e=mc2 dedi dıbınakoyayim? birden sinyal mı geldi allah katından? Hayır, çünkü adam eğitim sisteminin onun iq sunu güya ölçüp biçmesi yerine, kendi hayal ettiği gibi çalıştırdı beynini. bu herif daha 12 yaşlarındayken, ışığın yansıyıp görüntüyü oluşturduğunu öğrenmiş okulda ,trende elindeki aynaya bakarak, eğer ben ışık kadar hızlı gitseydim acaba kendimi görebilir miydim ne olurdu? diye kafasına o yaştan takmıştır. hayal gücü çok yüksektir einstein'ın.
    mağlubiyetini anladığın için zayıf zayıf histerik kahkahalar atıp kendi sıçmığını kapamaya çalışmak yerine böyle gibimsonik başlıklar açıp millete havlamadan önce iyi düşün dıbınakoyayim başlık açmadan.
    ···
   tümünü göster