/i/Devlet

  1. 126.
    -1
    Bizi 1 haftada yikacak gucleri olsaydi terorle yikmaya calismazlardi gotu yiyen gelirdi adam gibi savasirdi onlarda bizimle savascak got yok
    ···
    1. 1.
      +1
      Oglum sen ne kullaniyon, beyin sungerlesmis bak. Seni kim terorle yikmaya calisiyor got. Sen kendin teror destekcisi ulke olmussun huur cocugu. Neyin gazi lan bu. gibin su pici.
      ···
    2. 2.
      -1
      Ne gibime kuruldu bu teror orgutu cevap ver bakalim
      ···
    3. 3.
      0
      ulan ne gibime kurulcak, yuzde 49 u AKP ye oy veriyor ulkendeki vatandaslarin bile yarisi terorist sempatizani, iclerinden en az 1 milyonu aktif ISID ci. Gelmis hala gibik gibik e peki onu kim kurdu. peki zeki murende bizi gorcekmi. Ulan Itude namaz kilmislar bugun oglen namazi, merkez kutuphanenin karsisina cami istiyoruz diyorlar.

      Hala gemis e orda orgutu kim kurdu. Ulan bir tanemi orgut var, heriflerin ulkesinde orgutten gecilmiyor ortalik. Biri basaramazsa oteki dinciler basaricak. Halkina kimyasal atmasaydi dicen simdide, ulan belkide atmaktan baska caresi yoktu picin baksana ne laftan anliyorlar ne silahtan. Adamlar kendilerini patlayior. Elin rusu geliyor, sizin yerinize gotunuzu siliyor. Hala gelmis bir gazla yaziyorsunuz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster