/i/Devlet

  1. 26.
    +38 -5
    https://tr.m.wikipedia.or...anakkale_Sava%C5%9F%C4%B1
    ···
    1. 1.
      +28 -18
      Be ebebin ami. Aminakodumun cocugu sayiya bakarsan cin dunyayi ele geciridi. Bak dalysrak Turkiye engebeli o gotlekler daha ne oldugunu bile anlamadan daga cikip gerilla savasi ve yipratmayla ustunluk saglariz. Ayrica hitleri amerika yardimiyla devirdi. Ama fuzeler ve teknolojiyle gotten kan alir o ayri.
      ···
    2. 2.
      +5
      oglum tamam varda şimdi bütün bu kuvvetleri türkiye getireceğini mi sanıyorsunuz kendi ülkelerini nasıl koruyacaklar o zaman. avrupalıların ve amerika rusyayı boş yakaladı mı affetmez .giberler orayı valla . öyle sayılarla olmaz o işler .onları taşıyacakta getirecekte ayrıca cephe savaşlarıda olacak canlı bombalarda olucak gerilla tipide savaşıcaz ülkemizin her yerini bilende biziz siz başka ülkede savaşmak ne kadar zor olduğunun farkında değilsiniz.
      ···
    3. 3.
      +4 -1
      ULAN Bi AVUÇ ÇEÇENLERE BOYUN EĞEN RUSLAR MI BiZi DiZE GETiRECEK.
      ···
    4. 4.
      +2
      Lan gibikler eğri oturup doğru konşun Rusya giper bizi kürtler ayrılmak isterken bide bu olursa gipilir gideriz. Bi salakta Çanakkale yazmış ulan çanakkalede Ruslar yoktu Rusların olduğu cephe çökmüştü . Karlı havada dondurmak için ince bir kıyafetle askere alınmışlar Rus ordusu az kayıp vermiştir
      ···
    5. 5.
      -1
      lan gibkafa seferbelikte rusya ordusu 69 milyon yazmış, len dingil 69 milyonun ayağına postal vermezler cahil çocuğu.
      ···
    6. 6.
      +1
      10 milyon daha asker olsa nüfüsumuz kadar asker çıkar
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster