/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +20
    ne yapak gümüş tepsidemi verek ülkeyi tamam yenemeyiz ama savaştan kaçmayın yoksa benim rusyayı kuş tefegiyle vururuz, yeneriz gibi saçma iddiam yok
    ···
    1. 1.
      -7
      istersek yenelim istersek yenilelim.ben sevdiklerimin savasta oldugunu gormek istemiyorum amk. hayata bir defa geliyoruz, ne benim ne de sevdiklerimin bi toprak parcasi icin olmesi bana ters.

      yillardan beri her Türk asker dogar diye beynimizi yikadilar amk. elin adami hayatini yasiyor, biz de daha hayatimizin basinda toprak olup gidiyoruz. olunce de kurtulamiyorsun, arkanda coluk cocuk, es, aile, perisan oluyorlar.

      vatan sagolsunmus, pehh. once insanini yasat amk.

      edit : savasi pc basinda call of duty oynamaya benzeten embesil ergenler eksiliyor. gidin savasin oglum o zaman suriye'de.bak Türkmenleri vuruyorlar her gun, git savas. hicbirinizde o got yok cunku anca laf. gibimde degil istediginiz kadar eksileyin.
      ···
    2. 2.
      +4
      Senin ben dıbına koyayım vatan kavrdıbını anlayamamış bir huur çocuğusun toprak parçası diyip geçiyor vatan hainisiniz oğlum hepiniz hiç bi zaman savaştan kaçmam bu vatan ecdadımızın bize emaneti öyle 2 tane huur çocuğuna bırakıcak değiliz gerekirse ölürüz öldürürüz aklınızı başınıza alın lan huur çocukları
      ···
   tümünü göster