/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +15 -3
    Rus gavatlarının uçağını düşürdük diye millet kafayı yemiş gibi yok rusya bizi gibecek yok rusya atom bombası atacak ölecez gibisinden ilkokul seviyesini aratmayan yorumlarla her yerde karşıma çıkıyorlar.

    Ey anasını gibtiklerim burda gelip size osmanlıcılık yapmayacağım ama ulan türkiye gibi hem avrupaya hem ortadoğuya hem de afrikaya bu kadar yakın bir yere atom bombası atmak sizce yapılabilecek bir şey mi ? Rusların sömürgesi ve kültür asimilasyonu altında yaşayan yüzbinlerce soydaşımız var. Bunların tamamı bile demiyorum bir kısmı Türkçülük-Turancılık aşkıyla ayaklansa bu kadar çok yüz ölçümüne sahip Rusya topraklarını koruyabilir mi ? Ayrıca Rusya'nın himayesinde yaşayan etniklerin sayısı tahmin edeceğinizden daha çoktur. Yani bu etnik kökenlerden birisi kendi devletini kurdu mu diğerlerinin de devamı gelir.

    En kötü zamanında bile topraklarını 7 cihana karşı koruyan Türk ırkı günümüzde de gereken neyse görevini korkusuzca yerine getirecektir. Komünisti de k*rtçüsü de bunu böyle bilsin !
    ···
   tümünü göster