/i/Devlet

  1. 1.
    +322 -59
    ruslar 1 haftada işgal edermiş,, o kadar kolaydıda 1 tane uçağın düşmesinimi beklediler. eğer böyle düşünceleri bulunuyorsa şayet çoktan ezik gördüğü devletleri pacman gibi yutardı. olum tamam rusya hitleri almanyayı devirmiş ama kardeşim Allah aşkına şunu kafana sok karşında senin türkiye var.

    Ruslarda atom bombası var, hepimizi giberler " ee yannanım bize atom bombası atana biz biber gazı ve tazzikli sumu atacağız. bunu geçtim atom bombalı ülkeye posta koyacak kadar salak bir devletmiyiz. hadi salak devlet olalım peki kardeşim bu salak devletin başındakine niye %50 oy atıyorsun?

    Şahsim olarak Türkiye savunma sanayisi otosan ve aselsan silah savunma fuarına gittim. "vidayı abd'den alıyorsun kime hava yapıyorsun diyenlere" oradaki makine mühendisliği yahut farklı dallarda okul okumuş mühendislerin lafı gereğince "%100 türk yapımı ve savunma bakanlığınca türk malzemeleri kullanılarak tasarlanan "altay tankları (otokar), Anka savaş güvercinimiz ve dalında en iyisi olan BORA 12 UZUN MEVZiLLi KESKiN NiŞANCI TÜFEĞiNiN tanıtımına denk geldim ki görmeniz gerektiğini umuyorum. mükemmel bir mekanizma türkiyeyi küçük gören kardeşlerim düzenlenen savunma sanayisi ve silah fuarlarına gidinde türk mühendislerinin yapmış olduğu silahları ve bombaları görün. benim ilgimi çeken: uyduya bağlanmakızın raici hatırlamıyorum 10 km ötedeki mevzileri, insanları yahut insansız araçları gösteren dürbün oldu.

    Eski osmanlı yok savaşa girersek ne tak yiyeceğiz??? akrdeşim eyvallah doğru söylüyorsun eski osmanlı yok ama bizimde osmanlıyla alakadar birşeyimiz olamaz tamam soyumuz buradan gelme ama kurtul savaşında cepheleri osmanlı ordusumu savundu??? Kurtul savaşına bak.
    ···
   tümünü göster