/i/Devlet

  1. 1.
    +1 -6
    öncelikle sayın dıbına koyduğumun cahil, yeni birşey öğrenmek istemeyen, kendi bildiğini dünyanın en doğru şeyi sanan başkalarının görüşlerine saygı duymayan sayın huur çocukları. egonuzu iki dakka bırakında adam akıllı dinleyin.

    nerde suriyeli mülteci konusu açılsa bizim saygı değer huur çocukları hemen " yea adamlar ülkesini satıp gelmiş" , "bizim ülkede savaş çıksa cepheye ilk ben giderim " , " doldurdular buraları yea bıktık artık allahın cezalarından " , " devlet bunlara maaş veriyo yea bizden iyi geçiniyolar ( karşısında 3000 liralık tv elinde 2000 liralık telefon dubleks evde oturan bi yakınımın ağzından bizzat duydum ) " tarzı konuşmalar başlıyo, sizde şahit olmuşsunuzdur kimbilir belki sizde böyle konusanlardansınızdır.

    neyse sayın dıbına kanırdıklarım artık savaşlar cepheye mermi taşımakla olmuyo adam bi bomba atıyo senin 7 sülalenin dıbını gibiyor. sana yalvarıyorum bak cidden nolursun biraz araştır biraz açık ol her önüne atılanı yeme bi düşün lan o beynin neden var senin sığır.o küçük masum çocukların ne suçu var lan çocugun annesi babası ölmüş savaşta, kendi bacakları kopmuş ama sen görüyosun ve ıyy suriyeli ıyy diyosun ama konu başka bişi olunca en duyarlısı sen oluyosun konu soma olunca konu fransa olunca auuuvvvv face, twitter dan bir sürü durum güncelliyosun. ulan sanki adamlar çok mu meraklı vatanlarını bırakıp herşeyi geride bırakıp sıfırdan bi hayata başlamaya?

    benim anlamadığım nasıl bu kadar dar görüşlü bu kadar vicdansız oldunuz lan ne ara bu kadar bencil oldunuz, ulan siz kendinizden başka kimseyi düşünmezmisiniz yemin ediyorum artık bu ülkeden de bu insanlardan da bu dünyadan da bıktım.

    neyse dıbına koyduğum sen ortamlarda böyle konusmaya devam et ama gün gelir sende savaşa maruz kalırsın ama o zaman ilk senin ananı bacını kardeşlerini giberler şimdi sorarım sana hiç mi için sızlamıyo lan şu resimleri görünce. hadi iyi günler insanlıktan nasibini almamış huur çocuğu.
    ···
   tümünü göster