1. 1.
    +4 -1
    galiba öleceğim beyler.son zamanlarda başıma değişik olaylar gelmeye başladı.
    ilk başlamak isteyeceğim konu batıllara daha önceden hiç bu kadar inanmamıştım.
    evde ders yapamadığım için eski mahallemizdeki evime gidiyorum, serin ve sessiz olduğu için.eve genelde saat 7 gibi gidiyordum 10 gibi de çıkıyordum. ders çalışırken bi'şey farketmiştim.bi' baykuş sesi.
    neyse günler geçiyordu ben halen gidip geliyordum eve.her gün baykuşun sesini duyuyordum. bazen yan daireye babanneme geçip ona duyup duymadığını soruyordum."oğlum saat 7 gibi bi' başlıyo akşam 10'a kadar durmadan duyuyoruz sesini"diyodu.
    bu olay bi süre devam ettikten sonra 1 haftadır eski eve uğramıyorum.eve 2 gün gitmedikten sonraki gece çok güzel ve etkileyici bi' rüya gördüm.tek başıma hiç bilmediğim bi' yerden gün batımını izliyordum. gerçekten çok etkileyiciydi. sabah kalktıktan sonra hiç yapmadığım bişeyi yapıp rüya tabirine baktım."Rüyada gün batımını izlemek, artık bu hayattan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılacağınız anldıbına geliyor"yazıyordu.
    baykuş meselesine gelince,şu anda da baykuş bizim taşındığımız mahallede. duyabiliyorum.
    he baykuşunu ne anlama geldiğini bilmiyorsanız büyükler genelde "o baykuş mahallede biri ölmeden gitmez"derler.bu olaylar 1 2 derken 3.ise beni daha çok etkiliyor.Her hafta salı günleri okul çıkışı eve çıkarken tek gözü olmayan 80li yaşlarında bir adam ile karşılaşıyorum. aramızdaki mesafe 200 metre olmasına rağmen gözünü benden ayırmadan aradaki mesafeyi kapatıp bana titrek sesle "selamunaleyküm" diyor. bende hafif bi tebessüm ile seldıbını alıyorum. arkamı döndüğümde ise adamı 1 defa olsun bile göremedim.
    ölüm,bi' şekle bürünmüş, benim peşimde. daha gencim.18 yaşındayım, sevgilim olmadı filan demeyeceğim, öyle triplerin mânâsı yok.
    beyler, hissediyorum.bi' şekilde öleceğim yakın zamanda.

    edit:şunu da belirtmek istiyorum. dinlere inanmıyorum,ama Tanrı varlığı inkâr edilemez. çok güzel kızlar var olm.
    ···
   tümünü göster