/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +31 -22
    Ulan ilk defa ama ilk defa tutması için başlık acmıyorum. Normalde hep tutacak baslıklar düşünürdüm , cogunu acmazdım ama su an tutup tutmaması gibimde bile değil. Cok sarhosum beyler , 4 ay önce terk edildim , 2 ay boyunca içtim , deliler gibi çtim sonra da 2 ay boyunca icmeme kararı aldım.. Bu kararım dün 3 tane bira içmemle bozuldu. Bu gün 5. biradayım normal Orta direk jedi'ın ( su anda deliler gibi kendi ismimi yazmak istedim ama yazmadım ) cakır keyif olması lazımdı ama ibretlik sarhosum. Terk ettiler oglum beni. 27 Ayıgımı verdigim , evlenmeyi düşündügüm hatun beni terk etti... Atlatmak kolay değil , biliyorum fakat atlatıcam. insana cok be bilader. Şaka maka o kıza harcadıgım emegi ve parayı dünyanın en taktan işine harcasaydım su an ciddi anlamda milyonerdim. Bakmayın öyle dedigime cok para harcamadım o kadar zamanda toplasan 20 bini bulmamıstır. Bu arada zengin degilim. Annesi babası ayrılmıs orta halli bir binim. Babam izmirde Mafya sayılyabilecek ölcüde illegal bir yavsak , annemse kendi halinde calısan , tek derdi ben olan dünyanın en iyi annesi. Oyuncu olmak istiyorum beyler , Sanat tarihi okuyorum Manisa'da ve bölümden hic memnun degilim. 5 senedir yarı - profosyonel olmak üzere tiyatroyla ugrasıyorum. Ciddi anlamda zeki bir binim beyler , ama işte bu durumdan hiç memnun degilim. Ben sevdigim her seye bagımlıyım beyler , cok kötü bir sey bu. Misal 2 aydır içki içmememe ragmen ( yarın gibtigimin tiyatro dersi olmasına ragmen ) hic uyumadan içicem. O kadar bagımlıyım ki sevdigim her seye size bile yalan söyleyemecek durumdayım.

    Ben bu kıza ömrümü verdim , evlenicegim kız o olsun istedim , neler oldu aramızda , hepsini farklı farklı 100 baslıkta yazsam alayı trende cıkar , efsane olur 10. nesil bir pic olmama ragmen. Ama gitti be bilader. Gitti yapacak bir sey yok. Eger kendimi , zekamı , yetenegimi kullanırsam ileride orta direk jedi ünlü bir yönetmen , oyuncu ve en önemlisi bir tiyatrocu olucak. Biliyorum egoist bir bin gibi gözüküyorum su an ve anlatmaya calıstıgım seyi toparlayamadım.

    Sarhos bir adamın Baslıgı bu sayın dıbına koydugum hic birisini tanımamama ragmen cok sevdigim muallakler.

    Ve vermek istedigim mesaj su ( Kafam harbiden tasak gibi aq ) :
    Bir kadın için asla ve asla kendinizden , büyük tavizler vermeyin.. Sayet o gittiginde verdiginiz tavizler için pisman olacaksınız.

    Ben simdi yine tiyatrodan cok sevdigim bir kardesimi metro cıksıından almaya gidiyorum ; sanırım derse kadar içicem..

    Son sözüm su olsun ; Sevin , kendinizi kaptırın , çünkü bu dıbına koyudugumun ask dediginiz seyin acısı bile baska bir güzel..

    Sanırım onu unutmaya baslıyorum , Hepinize günaydın sayın dıbına koyduklarım..
    ···
   tümünü göster